• 瀏覽: 35,682
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
充公。。學老美,食99%,1% 打鑼打鼓阿富汗扶貧,

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-8-5 18:48 發表
新聞剛公佈大陸會制裁佩落西和直系親屬 ! 仲講埋佢老公和個仔都有買騰信 , 阿里 , 京東 , 美團 !
咁而家精彩囉 !

中方制裁佩洛西及她直系親屬。據報佩洛西丈夫同兒子透過旗下基金,在亞洲有多項投資,包括多隻中國概念股票阿里巴巴、美團、騰訊、京東等。如受制裁,相關投資或受到影響。

https://news.tvb.com/tc/world/62ecf1be11a19c659a9e3942/國際-中國制裁佩洛西及其直系親屬-指八項反制措施屬必要及恰當
充公佢家人喺中國既資產喇, 就好似歐美充公俄國富豪咁

佢個仔俾佢去死啦….

學倪匡話齋,我唔熱愛中國,又點會反共.

沒收啦,乜都唔使講

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-8-5 18:48 發表
新聞剛公佈大陸會制裁佩落西和直系親屬 ! 仲講埋佢老公和個仔都有買騰信 , 阿里 , 京東 , 美團 !
咁而家精彩囉 !

中方制裁佩洛西及她直系親屬。據報佩洛西丈夫同兒子透過旗下基金,在亞洲有多項投資,包括多隻中國概念股票阿里巴巴、美團、騰訊、京東等。如受制裁,相關投資或受到影響。

https://news.tvb.com/tc/world/62ecf1be11a19c659a9e3942/國際-中國制裁佩洛西及其直系親屬-指八項反制措施屬必要及恰當
沒收股份

引用:
咁而家精彩囉 !

你咪玩啦 , 如果佢老公同個出事 , 你知唔知大陸幾多高官包括埋你個主席都係靠老婆同個仔去轉移資產 , 佢地全部都仆街 😂 

吊佢個背落西

咁支持中國科技股啊?

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2022-8-5 19:05 發表

怪唔之得,佢攪到個市升返啦,多謝樓主報料。我都覺得奇怪鬼佬大戶點解會重返香港,之前個固執、卑鄙、無知識、亂黎、陰毒、自私大陸大戶..........
你唔好吹到自己係大戶圈子
大戶有乜動作你好清楚先得架
無人信架

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-5 21:40 發表

你唔好吹到自己係大戶圈子
大戶有乜動作你好清楚先得架
無人信架
唔關你事,你唔信大把人信。或者你都係大戶打手

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2022-8-5 21:42 發表

唔關你事,你唔信大把人信。或者你都係大戶打手
你吹到咁清楚大戶走向
做咩四面楚歌咁啫
我係唔係打手你應該要好清楚先符合人設喎

美資投行卷商無必要執行制裁令

亞爺原來睇住嚟食

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-5 21:45 發表

你吹到咁清楚大戶走向
做咩四面楚歌咁啫
我係唔係打手你應該要好清楚先符合人設喎
點解唔清楚者?洛佩西老公都係大戶啦, 依家都知佢有咩股啦。 你鐘意話人吹,因為你自己本人鐘意吹。仲有講得出「人設」果D都唔係人黎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]