• 瀏覽: 16,318
  • 回覆: 161
引用:
原帖由 黑森森 於 2022-8-6 12:11 發表

之前我有朋友係welab都做到1.3x apr 連埋回贈
樓主話Welab唔批,佢借得二財,都算走投無路

引用:
原帖由 lttsang888 於 2022-8-5 16:58 發表

你唔做女嘥嗮。
佢好似8婆咁

引用:
原帖由 自傲多數的毛衣 於 2022-8-5 16:49 發表

看更要有保安牌,而家做緊7仔,冇車牌
7仔人工咁奀,唔怪得你周身數攪唔掂,仲要跌落二財, 你拿拿林搵過份人工高,首要還清二財先

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-6 12:24 發表

佢好似8婆咁
人條丁一退化就會咁,所以要善待丁丁

為12萬街數破產唔值得,將來買樓做生意都好麻煩

引用:
原帖由 中環浪漫的裙 於 2022-8-6 13:52 發表
為12萬街數破產唔值得,將來買樓做生意都好麻煩
冇打算破產,而家申請緊大新 幫我清條數 我分36期,不過未知批唔批

賭到財自

送外賣幫到你

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-6 12:26 發表

7仔人工咁奀,唔怪得你周身數攪唔掂,仲要跌落二財, 你拿拿林搵過份人工高,首要還清二財先
唔講以為拿拿臨就一定搵倒份人工高嘅工,係嘅話我都拿拿臨去搵囉😂

數冚數最後都係冚唔到㗎,屋企人冇$但佢哋會幫你問親戚借,但你就要無面見人,冇面或破產,只有這兩個方法解決

引用:
原帖由 ek888 於 2022-8-7 00:20 發表
數冚數最後都係冚唔到㗎,屋企人冇$但佢哋會幫你問親戚借,但你就要無面見人,冇面或破產,只有這兩個方法解決
我等緊大新批核結果,銀行如果肯幫我清一線啲數就可以分36期每期4000左右還畀銀行,2線我已經穩到錢清了

引用:
原帖由 Dracomak 於 2022-8-7 00:03 發表

唔講以為拿拿臨就一定搵倒份人工高嘅工,係嘅話我都拿拿臨去搵囉😂
邊有緊容易穩到高人工,唔係驚辛苦,好多人叫我去做地盤清咗佢,但係要去考牌,等個牌落黎仲未開工就下一期到期啦,不過已經穩到錢清二線數,而家等緊大新批核結果肯唔肯幫我清一線

seven可唔可以比你踩兩更的?

引用:
原帖由 ek888 於 2022-8-7 00:33 發表
seven可唔可以比你踩兩更的?
唔可以,我問過經理,我而家有穩炒散,盡量有工就開,今日做咗一日跟車 650現金即出,10-6,然後7點又返緊7仔了,早上7點先收工

點借可以到咁多?有冇做抵押?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]