• 瀏覽: 17,931
  • 回覆: 161
引用:
原帖由 自傲多數的毛衣 於 2022-8-5 14:45 發表

衰咗爛賭,已經後悔,已經戒賭一個月了,以後都唔想再賭,但係而家已經無力還款
十二萬冇事既,好快有計還完。過一排再賭過, 下次就係欠五十萬。

賭癮好難戒,僅次於毒癮。 

如果你欠一次債就戒到,以後唔賭,咁就係叻仔黎。

引用:
原帖由 運籌帷幄中 於 2022-8-5 14:52 發表

12個就唔好老破了, 問有錢的親友借都借到. 無的話就問12個窮一點, 每人借1皮. 唔算多.

重點: 唔好再賭了.
yes, 揾多份part time, 死慳爛慳實還到

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-8-5 15:55 發表

yes, 揾多份part time, 死慳爛慳實還到
想問下邊度穩part time,我係街度見到全部都係全職

引用:
原帖由 自傲多數的毛衣 於 2022-8-5 15:56 發表

想問下邊度穩part time,我係街度見到全部都係全職
看更,的士,7仔,肯做吾難

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-8-5 16:48 發表

看更,的士,7仔,肯做吾難
看更要有保安牌,而家做緊7仔,冇車牌

引用:
原帖由 自傲多數的毛衣 於 2022-8-5 15:12 發表

我返緊夜班,要穩一分日班兼職,但係唔知去邊穩
大埔工業村大把啦  自己去facebook散工群組揾啦

引用:
原帖由 賭霸天下 於 2022-8-5 16:56 發表

大埔工業村大把啦  自己去facebook散工群組揾啦
啲即日出糧係唔係真?定係呃人

引用:
原帖由 煙蛙法掌門人 於 2022-8-5 15:51 發表

我買6000元惠康券,得益360元,仲要3個月免息分期…信用卡仲有120元回贈
你唔做女嘥嗮。

引用:
原帖由 自傲多數的毛衣 於 2022-8-5 16:56 發表

啲即日出糧係唔係真?定係呃人
呃你把撚咩  請倉包裝員大把啦  就黎中秋美心大量要人包月餅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]