• 瀏覽: 14,921
  • 回覆: 160
+8
本人月薪15000,借咗十一間財務公司,一線有6間,2線有5間,無欠銀行錢,tU I。每月供款23000。已經順供咗三期全部,但是下個月開始已經無力供款,因為月薪15000全部都唔夠還,全部都係6期數,還有三期到11月1號就清完,唔想爆煲畀屋企人知,想問下各位師兄小弟應該點樣做。

引用:
原帖由 自傲多數的毛衣 於 2022-8-5 14:31 發表
本人月薪15000,借咗十一間財務公司,一線有6間,2線有5間,無欠銀行錢,tU I。每月供款23000。已經順供咗三期全部,但是下個月開始已經無力供款,因為月薪15000全部都唔夠還,全部都係6期數,還有三期到11月1號就清完,唔想爆煲畀屋企人知,想問下各位師兄小弟應該點樣做。
搵welend, 大眾銀行做重組

引用:
原帖由 thirdac 於 2022-8-5 14:33 發表

搵welend, 大眾銀行做重組
WL上月申請過五萬打算清一大部分短期,唔批,大眾話我tu太花

引用:
原帖由 自傲多數的毛衣 於 2022-8-5 14:34 發表

WL上月申請過五萬打算清一大部分短期,唔批,大眾話我tu太花
呢兩間都唔批就冇了

引用:
原帖由 thirdac 於 2022-8-5 14:36 發表

呢兩間都唔批就冇了
大新銀行有冇機會?

引用:
原帖由 自傲多數的毛衣 於 2022-8-5 14:36 發表

大新銀行有冇機會?
係。頭先講錯應該係大新先岩。大新可以試下。連大新都唔批就冇了

引用:
原帖由 thirdac 於 2022-8-5 14:37 發表

係。頭先講錯應該係大新先岩。大新可以試下。連大新都唔批就冇了
我今早已經打電話說大新申請咗,要禮拜三先有答復

引用:
原帖由 thirdac 於 2022-8-5 14:37 發表

但是大新都係清一線數,二線應該唔會幫我清?

引用:
原帖由 自傲多數的毛衣 於 2022-8-5 14:39 發表

但是大新都係清一線數,二線應該唔會幫我清?
唔關一二線事。睇佢批到幾多金額比你。15k應該10零萬都有掛。

引用:
原帖由 自傲多數的毛衣 於 2022-8-5 14:31 發表
總共差幾多錢?

搞咩來

引用:
原帖由 香港IT佬 於 2022-8-5 14:41 發表

總共差幾多錢?
目前總共還差十二萬
,衰爛賭

去江門生活 從頭開始 

引用:
原帖由 期指皇 於 2022-8-5 14:41 發表
搞咩來
衰咗爛賭,已經後悔,已經戒賭一個月了,以後都唔想再賭,但係而家已經無力還款

只能揾旺角刀疤強。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]