• 瀏覽: 22,608
  • 回覆: 136
  • 追帖: 1
+6
我作為佢地fans,呢排見佢地做節目,兩位都話恒指會見16000點,
清姐話萬6不是夢,英sir都話恒指會見萬6點,我信曬你地,已清倉,有咪圖非垃圾大師口水派

引用:
原帖由 震倉姐 於 2022-8-4 11:29 發表
我作為佢地fans,呢排見佢地做節目,兩位都話恒指會見16000點,好,我信曬你地,已清倉,有咪圖非垃圾大師口水派
大獲了, 見底先出貨.

引用:
原帖由 運籌帷幄中 於 2022-8-4 11:33 發表

大獲了, 見底先出貨.
無可能,見佢地講得好有信心

黃國英上年夠話港股冇乜可能入左熊市啦

引用:
原帖由 震倉姐 於 2022-8-4 11:36 發表

無可能,見佢地講得好有信心
等我分享一個心得啦, 係股市大部份人都係輸的. 咁你就明咩可以信, 咩唔可以信.

仲有呢句野入面有好多道理. 領悟左就知幾時升幾時跌.

引用:
原帖由 運籌帷幄中 於 2022-8-4 11:39 發表

等我分享一個心得啦, 係股市大部份人都係輸的. 咁你就明咩可以信, 咩唔可以信.

仲有呢句野入面有好多道理. 領悟左就知幾時升幾時跌.
佢地好西利,可以上電視教人買賣,一定係贏錢專家

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2022-8-4 11:36 發表
黃國英上年夠話港股冇乜可能入左熊市啦
佢好勁,有自已基金

牛嘔哭了

差四千點便到萬六,又並非不可能。

引用:
原帖由 震倉姐 於 2022-8-4 11:43 發表

佢好勁,有自已基金
係呀,最勁係幫d客輸錢丫嘛

引用:
我作為佢地fans,呢排見佢地做節目,兩位都話恒指會見16000點,
清姐話萬6不是夢,英sir都話恒指會見萬6點,我信曬你地,已清倉,有咪圖非垃圾大師口水派
有圖哦😂原先想係度打個飛機⋯⋯都係算數了

咁快清

青姐事業心好重! G持。。。💞

引用:
清姐匯瘋一役輸哂身家

要升上去又唔只會升一日,買返有幾難

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]