• 瀏覽: 31,877
  • 回覆: 164
  • 追帖: 3
今日send email叫我解釋幾條大額入數,如果解釋5到可能就要取消戶口

引用:
原帖由 將軍澳大PEN 於 2022-8-3 22:16 發表
今日send email叫我解釋幾條大額入數,如果解釋5到可能就要取消戶口
正常應該解釋到?

可以咁容易解釋 我洗乜系呢度問?

引用:
原帖由 將軍澳大PEN 於 2022-8-5 21:15 發表
我用中銀,都收到電話問我,點解咁多筆數出入?邊記得咁多呀,十萬八萬都要問!

引用:
原帖由 hl1723 於 2022-8-3 22:18 發表

正常應該解釋到?

引用:
原帖由 將軍澳大PEN 於 2022-8-5 21:15 發表
你洗乞錢

我都有,低9能

我D錢都係炒股賺返黎,又要我解釋D錢點黎。俾埋交易記錄仲要問,on99

引用:
原帖由 將軍澳大PEN 於 2022-8-3 22:16 發表
黃屍引晒D電騙黨入泥,銀行唯有捉幾個泥祭旗咯!正常打工仔邊有咁多大額交易架,系咪衛生署,順豐,國內某政府機關,請你去做臨時特務代收保證金呀?呢度人小小,系咪認左佢咯,我地又唔會笑你

引用:
原帖由 嗨~ 於 2022-8-5 21:58 發表
我都有,低9能

我D錢都係炒股賺返黎,又要我解釋D錢點黎。俾埋交易記錄仲要問,on99
出入去邊間證券行銀行唔知咩

洗定 pat pat

如果解釋5到, 準備後事啦. 身痕,和會瘋 都有好多人都係咁屎.

引用:
原帖由 thirdac 於 2022-8-5 22:01 發表

出入去邊間證券行銀行唔知咩
可能唔信點解有咁多錢

同埋匯過幾筆大返大陸,又問問問。而家封左我個幾月,好頭痕

邊有咁多大額交易..但又唔記得?

可以咁易解釋 洗乜系呢度問????

引用:
正常

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]