• 瀏覽: 26,820
  • 回覆: 106
  • 追帖: 1
+8
俾返啲$$$$$$$我呀!

呢幾年都已經咁講
所以先咁多人走咗去牛牛玩美股

引用:
原帖由 panda009 於 2022-8-2 10:44 發表
邊個買就死邊個 日日跌
過去兩年買過中丐股應該都輸錢 包括我

引用:
原帖由 咸蝦蛋 於 2022-8-2 11:36 發表

而家唔買,唔通3萬點樓上買咩,而家大把好野買,買黎擺
呢句話 25000已經講 輸佐5000點+

引用:
原帖由 wu0919 於 2022-8-2 16:23 發表

呢句話 25000已經講 輸佐5000點+
2萬5講果D,輸緊5千點都無乜問題,而家你係投資,唔係先知。投資係買D有價值的股票,擺係度等佢升,就算中間輸5千點,只要最後佢可以贏突就得。又唔係今日買,聽日就要佢升。好似建行穿5蚊,中移動穿50蚊,合埋隻眼買啦,擺番佢一年半載,建行上番6蚊,中移動上番6,70蚊就得,我都唔會理佢中間會唔會再跌,就算建行落去4蚊,甚至3蚊,都無問題,只要擺下佢會上番6蚊就得。而家你又唔係700蚊走去買騰訊,300蚊去買阿里。買乜股票都好重要的

港女玩共同 貧窮

最多咪一半,呢家買輸得幾多,真係on9

引用:
原帖由 LEE1989 於 2022-8-2 11:14 發表
借佩洛西呢單野夾硬撳低個市,等老散出貨,啲基金再大手入,呢招好舊啦…
心理戰,話事牌,美國人很嘉歡用的招數,偷雞,隻隻都有十多厘或八多厘,點解沽,
上岸搏這佈,飛彈射的話,死了,揸什麼也是相同,搏搏好,點解益外資美國,買多些,搏幾年,股息比分糧高

引用:
原帖由 freecash 於 2022-8-2 10:16 發表
OH SAY CAN U SEE
又唱國歌!打七美國佬!

買港股D司拉,個個輸到唔扑哂街

引用:
原帖由 Okuno.Sou 於 2022-8-2 11:12 發表

一定有
除非冇
鬼唔知你阿媽係女人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]