• 瀏覽: 12,757
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
美股大漲近500點,是吾是有好消息??

美國升幾多點已經唔關香港事。 依家要認清一個事實香港股市已經同國際脫勾。 六陸纜住香港一齊死啊

引用:
原帖由 成敗論英雄 於 2022-7-19 22:29 發表
美股大漲近500點,是吾是有好消息??
唔會係好事 你早啲訓 聽朝會見到轉跌或得返100點

歐洲最大兩國打仗 影響能源食物 歐羅跌 日本Yen跌 中國抗疫+爛尾樓 全世界經濟都不好 但美股唔跌 👍

引用:
原帖由 JjNn9977 於 2022-7-19 22:32 發表
美國升幾多點已經唔關香港事。 依家要認清一個事實香港股市已經同國際脫勾。 六陸纜住香港一齊死啊
夜期都好爆下喎,點唔關事?

引用:
原帖由 自閉仔一名 於 2022-7-19 22:50 發表

夜期都好爆下喎,點唔關事?
聽日大陸出一個壞消息已經打夠沉港股。

引用:
原帖由 JjNn9977 於 2022-7-19 22:32 發表
跟老美升跌就係跟國際掛勾?

又話美股爆破?跌黎趺去都係無左10 幾個%

引用:
原帖由 wu0919 於 2022-7-19 22:47 發表
歐洲最大兩國打仗 影響能源食物 歐羅跌 日本Yen跌 中國抗疫+爛尾樓 全世界經濟都不好 但美股唔跌 👍
美國用吸星大法,萬佛朝宗,割全世界韭菜,之後再玩揮刀自宮,再割一次

超級利好消息

引用:
原帖由 thirdac 於 2022-7-19 23:27 發表

跟老美升跌就係跟國際掛勾?
港女跟阿爺掛勾,阿爺跟俄佬掛勾

完壞消息啦,一路向好到年尾

憧憬下星期議息會是最後一次大幅度加息,之後加息幅度將會相當溫和 : 我自己諗
升穿50天線, 開始轉勢

一定是小美國迴光返照!喪鐘已經慢慢奏起·小美國亡國之路程已不遠了⋯⋯我偉大中國共產黨再次成為大贏家了!小美國🇺🇸再見啦🤗🤗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]