• 瀏覽: 28,739
  • 回覆: 150
  • 追帖: 5
+3
習大大一走!實跌到你阿媽都唔認得!

引用:
原帖由 satoru123 於 2022-6-29 22:38 發表
習大大一走!實跌到你阿媽都唔認得!
矛禾批准咪洗旨意

吾排除A資泊入2800

3月182底225頂升四千三幅
5月192~213
(即是先調三千三7成,再升二千一6成)

6月208~224
(即先調五百2成半,再升3倍千六點)

7月若216底則調整八百5成
頂隨時達2倍即千六點於232水平

冇喇冇喇

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2022-6-29 23:01 發表
3月182底225頂升四千三幅
5月192~213
(即是先調三千三7成,再升二千一6成)

6月208~224
(即先調五百2成半,再升3倍千六點)

7月若216底則調整八百5成
頂隨時達2倍即千六點於232水平
接禾既劇本夜k吾穿217&抽返上219收都問題不大,呢兩日(4號)若現貨不再落217固然仲好啦,總之吾穿2160而浮沉於廿二阻力也屬短線阻力,等埋小暑就知穿落212水平定點(212乃五月拉陽位)

216至9若能抽返上2全2又可以再看好於7月,因為波幅未夠一千,225至213都有機,若月頭立油則預先反映7月加息而先抖氣喘穩,介時只加半厘的機會吾細
(因為連續四份三等於兩個月加左厘半)

變相開兩邊都利港股升,加得少低於預期齊升,加足則乎合預期兼幢憬能臭效
(起碼不用再擔心九月又大拗四分三厘)

下半年牛

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-6-29 23:23 發表
下半年牛
早前見有c兄吹逢雙數年第三季開始升

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2022-6-29 21:08 發表
牛1市2.0 go go go

只炒一個概念都夠造上23000樓上

E……T……F……南向通四號牛車開動
頂你丫、攪到我呢幾日訓唔著

引用:
原帖由 kwma 於 2022-6-29 23:28 發表

頂你丫、攪到我呢幾日訓唔著
乃過一次野G鬥禾威力就可以追數成功
香土見吾少

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2022-6-29 21:08 發表
牛1市2.0 go go go

只炒一個概念都夠造上23000樓上

E……T……F……南向通四號牛車開動
咁快衝23000?

gogogo

絕對不會

引用:
原帖由 ktykty 於 2022-6-30 05:07 發表

咁快衝23000?
瞓醒又多左D巧消息

歐美扺不住面臨經濟衰退的挑戰,要大大力搞定高通脹、或會濟脹等經濟危機

定必大大吹墟重手加息及減買債的速度
尤以歐洲人根本低受不了太大的煎熬

變相再次啟動[此起彼落]的資金泊過來
因為呢邊仍有國策剛出爐:補貼石油上流的成本加增,而呢一類的上流版塊之大吾可以睇少……

先前油價段段高企令下游企業捱貴價唧高通脹……如今上流企業得到補貼,意旨亦會向下遊客戶鬆磅輕手,使成本明顯下降,變相係發放[石油企業消費券],使亞公也

七月上任班子仲要搞好失業率的問題,因為此乃內地的頭號命令,七月造淡以219走佬都吾掂呀

支持

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]