• 瀏覽: 10,852
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
證明個市幾撚悶, 無野炒

3個月平均成交量8萬, 之前得5仙
8萬股即係平均一日成交4000蚊
街市賣菜成交都多過佢

附件

IMG-20220621-WA0058.jpg(100.28 KB)

引用:
原帖由 vky11009 於 2022-6-21 17:21 發表
3個月平均成交量8萬佢之前得5仙 8萬股即係平均一日成交4000蚊街市賣菜都成交多過佢
食得咸魚抵得喝; 想食仙股的利潤係有條件架, 隨時損手唔好怨

自問冇咁大膽

引用:
原帖由 vky11009 於 2022-6-21 17:21 發表
3個月平均成交量8萬佢之前得5仙 8萬股即係平均一日成交4000蚊街市賣菜都成交多過佢
一定唔係,99年科技股大熱時,停牌後復牌,經常大升幾十倍

引用:
之前隻毒果仲抄得勁!🤭

都咁多年啦 千股橫行肛交所咪一樣冇作為

我都係咁話 自問冇呢啲命水 

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2022-6-21 18:16 發表

之前隻毒果仲抄得勁!🤭
毒果當時係因為大股東肥佬黎被拉,短時間內冇貨沽,同埋佢係拘留室落唔到柯打叫手下沽貨,只要肥西一放出臭格就當埋底褲都沽爆你
呢隻1229就真係鳩炒10幾倍

引用:
當然不是

叻仔股

係,未見過

肯定前五

引用:
原帖由 日照雷門 於 2022-6-21 17:49 發表

一定唔係,99年科技股大熱時,停牌後復牌,經常大升幾十倍
以前未修例前仙股可賣殼變身,而家唔得😂

宜家市值先5億幾. 都只係4-5倍PE.

超高通漲, 天然氣石油已升唔少. 煤炭肯定都會暴升, 而且唔細.
生產成本, 變動唔大, 賺多幾倍又有咩問題.

咩消息可以咁玩法?

鍵盤翻頁
左右