• 瀏覽: 2,007
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
話說依家香港乜都出齊,失業率創高,經濟差,疫情,武夫上場

聞說香討有師兄揾到3球嘢3房ga盤,可否指點下邊度有?我行入地產鋪問,比人黑面,個AA最後比1舊水我叫我過主

真心請教,你地啲劈價盤邊度揾的?謝謝

點解上網問,
你比同事孤立呀?

問班淡淡啦,
佢地成日係到吹跌9成

引用:
原帖由 yip1800 於 2022-5-14 13:14 發表

聞說香討有師兄揾到3球嘢3房ga盤,可否指點下邊度有?我行入地產鋪問,比人黑面,個AA最後比1舊水我叫我過主

平行時空

引用:
原帖由 yip1800 於 2022-5-14 13:14 發表

pm呢度果幾位日日post減價,蝕讓帖淡淡喇

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-5-14 13:57 發表

pm呢度果幾位日日post減價,蝕讓帖淡淡喇
who?

AA 咁得閒作故仔
不如街邊貼傳單好過啦😂😂

引用:
原帖由 吳_彥_祖_2019 於 2022-5-14 14:42 發表

who?
日日洗版,唔使開名

紅磡大酒店有

在傳聞中…😂

有一舊水收咁好?

你唔好咁直接問AA,同佢講要市價盤,比個機會佢帶你上去睇,係業主面前先兜野劈落去睇下有無機

引用:

約AA睇樓,之後每個星期都會有盤send 比你

比多個tips 你,通常佢地忙都會send 小左,好似上2星期咁,呢個星期特別多,証明佢地歐緊袋

你由你屋企一路向北行,大約200公里開始應該有

引用:

炒家有相熟銀行

鍵盤翻頁
左右