• 瀏覽: 1,469
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
聽yyyymmdd講D樓好平

納米樓,屯門掃管忽一帶,公車唔多停嘅位置

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2022-5-14 12:23 發表
自從我讚美yyyymmdd做人有堅持,保持睇淡十幾年,十年前同十年後出既post都係一樣叫人逃生,
佢就block左我了…..同唔到偶象溝通真傷心….

當年d業主樓都供左大半,樓價升左2倍,佢都仲等緊有一天跌回沙士價,呢份冷靜唔係人人有。

yyyymmdd係真正既教育家,用十幾年青春做賭注,以身作則,比大家睇到淡到最後既狀況係點,由青年等到中年,用生命影響生命,尊敬。

納米現在只值百幾萬

引用:
原帖由 nghofan 於 2022-5-14 13:11 發表

自從我讚美yyyymmdd做人有堅持,保持睇淡十幾年,十年前同十年後出既post都係一樣叫人逃生,

當年d業主樓都供左大半,樓價升左2倍,佢都仲等緊有一天跌回沙士價,呢份冷靜唔係人人有。

yyyymmdd係真正既教育家,用十幾年青春做賭注,以身作則,比大家睇到淡到最後既狀況係點,由青年等到中年,用生命影響生命,尊敬。
佢已經睇淡10年?

佢係AA咩?搵佢做咩?

引用:
原帖由 匯聚良友 於 2022-5-14 13:35 發表

佢已經睇淡10年?
自己睇

附件

EDE35CE9-8958-4488-A8AA-1F3D283E137A.jpeg(64.62 KB)

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2022-5-14 12:23 發表
咁你咪直接問佢介紹

300萬首期。

大陸哈爾濱試下

引用:
原帖由 nghofan 於 2022-5-14 13:50 發表

自己睇
咁on9 ga人都有

引用:
原帖由 nghofan 於 2022-5-14 13:11 發表

真係諗唔明佢咁勤力係到唱淡真係有用?

D公屋仔扮磚家好笑

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-5-14 13:52 發表

咁你咪直接問佢介紹
佢唔入來既?

我比某幾個知名淡淡block咗我
唔比我喺佢啲post留言

講真,唱淡咁多年,真係衰裁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]