• 瀏覽: 16,532
  • 回覆: 93
+2
老美依家+300,夜期就跌100

夜d老美轉跌,夜奇最少隊600

鳴臭鳴 

引用:
原帖由 AustinMartin 於 2022-5-13 21:09 發表

鳴臭鳴 
係咪玩緊燈?

引用:
原帖由 自閉仔一名 於 2022-5-13 21:11 發表

係咪玩緊燈?
如果真夾上,夜奇一定keep住19900以上lock死淡散

依家反而lock死尾市追揸班人

simple logic

今日唔知升乜九....星期一又唔知跌乜九...不過真係好九次

引用:
原帖由 AustinMartin 於 2022-5-13 21:15 發表

如果真夾上,夜奇一定keep住19900以上lock死淡散

依家反而lock死尾市追揸班人

simple logic
唔識,睇表演

唔明點解會睇跌咁多
但都唔明今日升乜

尾屎抽高都知有古惑

樓主,你唔發覺夜期根本唔準咩?有一鑊買左put,見夜期跌,IG都跌,唸住第2朝食硬糊,但結果第2日竟然係升,完全無跟。所以睇呢d唔太有參考性,亦唔好太快有咩感覺。依家先9點幾,就比你睇到嘅啟示,早過早水

引用:
原帖由 AustinMartin 於 2022-5-13 21:09 發表

鳴臭鳴 
估市有上有落

做個快測先講嘢啦

引用:
原帖由 龍騰亨利 於 2022-5-13 21:23 發表
樓主,你唔發覺夜期根本唔準咩?有一鑊買左put,見夜期跌,IG都跌,唸住第2朝食硬糊,但結果第2日竟然係升,完全無跟。所以睇呢d唔太有參考性,亦唔好太快有咩感覺。依家先9點幾,就比你睇到嘅啟示,早過早水
講得岩,星期一再算

已經低水200幾

星期一開盤插400左右即call9成賺到200點
然後再反手, 尾市執多400收工

大戶次次都同一招

引用:
原帖由 龍騰亨利 於 2022-5-13 21:23 發表
係有咁情況但實在少

今晚氣氛咁淡星期一冇期望

今日夾淡

引用:

鳴臭鳴 
中毒太深

甚麽毒?
港股定比美股廢的思想毒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]