• 瀏覽: 8,032
  • 回覆: 42
  • 追帖: 2
抵到呢!係我AA微信見到。

沙溪時代傾城全新毛坯,4+1房,145.09平方,售128萬,單價8822/平方,滿五唯一,不靠國道。
進入香討影片區

幾年前中山炒樓團已經團滅,駛鬼等到今日

引用:
原帖由 沉水牛 於 2022-5-7 23:32 發表
幾年前中山炒樓團已經團滅,駛鬼等到今日
呢個可能契弟走得摩

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2022-5-7 18:19 發表

沙溪時代傾城全新毛坯,4+1房,145.09平方,售128萬,單價8822/平方,滿五唯一,不靠國道。
影片
時代傾城電梯好大問題,出了幾次事,突然間下墜十幾層,好在冇死人,但管理處唔肯整,你敢唔敢坐?

引用:
原帖由 負資產BBQ1 於 2022-5-9 02:12 發表

時代傾城電梯好大問題,出了幾次事,突然間下墜十幾層,好在冇死人,但管理處唔肯整,你敢唔敢坐?
我住過一次airbnb 咋。我覺得佢位置方便,週圍又多嘢食。近我鄉下又近石歧,去東區都係十零分鐘。如果質素問題管理處唔理你直接寫電郵比發展商投訴囉。時代美晨係咪同一發展商?

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2022-5-9 11:30 發表

我住過一次airbnb 咋。我覺得佢位置方便,週圍又多嘢食。近我鄉下又近石歧,去東區都係十零分鐘。如果質素問題管理處唔理你直接寫電郵比發展商投訴囉。時代美晨係咪同一發展商?
賣咗出去嘅樓發展商點會睬你呀,你都收左樓咁多年囉,而家係話要業主夾錢換升降機,每戶夾兩萬幾,好多人都唔同意。

引用:
原帖由 負資產BBQ1 於 2022-5-9 12:53 發表

賣咗出去嘅樓發展商點會睬你呀,你都收左樓咁多年囉,而家係話要業主夾錢換升降機,每戶夾兩萬幾,好多人都唔同意。
咁大鑊?入咗伙都無十年。

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2022-5-9 12:59 發表

咁大鑊?入咗伙都無十年。
呢d問題陸續有來,尤其是升降機,買了返來又唔好好保養,用到殘都唔肯夾錢整,死未?

引用:
原帖由 負資產BBQ1 於 2022-5-9 17:58 發表

呢d問題陸續有來,尤其是升降機,買了返來又唔好好保養,用到殘都唔肯夾錢整,死未?
買得大陸樓就預咗啦

引用:
原帖由 負資產BBQ1 於 2022-5-9 12:53 發表

大陸換部電梯要每戶夾兩萬幾?

引用:
原帖由 fung123b 於 2022-5-9 22:29 發表

大陸換部電梯要每戶夾兩萬幾?
鄉下仔,未返過大陸唔好學人哋亂吹啦!人哋一層樓得三至四個單位,30層樓,成棟樓每人夾兩萬都係得嗰100萬,要換兩部升降機,一部50萬,有幾奇呀?你唔好同我講換部升降機3000元搞掂呀!AA即係AA!

慘情

十年到毛坯價系咪5仟大元?

引用:
原帖由 負資產BBQ1 於 2022-5-9 22:52 發表

鄉下仔,未返過大陸唔好學人哋亂吹啦!人哋一層樓得三至四個單位,30層樓,成棟樓每人夾兩萬都係得嗰100萬,要換兩部升降機,一部50萬,有幾奇呀?你唔好同我講換部升降機3000元搞掂呀!AA即係AA!
好精彩的計算!

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2022-5-7 18:19 發表

影片
沙溪龍光新樓連裝修都係7,8千一平,為什麼要買舊樓?重要自己攪裝修?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]