• 瀏覽: 14,054
  • 回覆: 27
見有幾個fd好似都搞得幾好, 有個賣水晶, 有個賣茶包, 仲有咩可以賣

識人賣凍肉

樓主朋友賣茶包要唔要攞牌,我見有啲人網上賣曲奇

賣電器/電子產品得唔得?見有D都平好多,使唔使囉牌?

我反而想知點整網店嘅payment

引用:
原帖由 fried_tofu 於 2022-3-3 11:18 AM 發表
樓主朋友賣茶包要唔要攞牌,我見有啲人網上賣曲奇
咁我唔知喎 問下先
但賣曲奇野食緊係拎好D?

引用:
原帖由 turkeykikiki 於 2022-3-3 04:50 PM 發表
我反而想知點整網店嘅payment
依家通常都係用d 現有嘅payment platform (eg, Shopage, Shopify, shopline) , 應該無乜人去申請api掛

賣瑜伽衫唔知好唔好搵?

引用:
原帖由 TY_jack 於 2022-3-6 02:54 PM 發表
賣瑜伽衫唔知好唔好搵?
來貨平應該ok, 你唔一定係瑜伽衫架麻, 衫or accessories都得, 女人錢易賺

引用:
原帖由 raiyu 於 2022-3-6 02:37 AM 發表

依家通常都係用d 現有嘅payment platform (eg, Shopage, Shopify, shopline) , 應該無乜人去申請api掛
正確黎講,以上3間都係罐頭網店既公司,不過佢地可以駁到payment gateway如 paypal,Stripe,alipay wechatpay

重點係你有乜優勢?

引用:
原帖由 何必買股 於 2022-3-13 05:11 PM 發表

正確黎講,以上3間都係罐頭網店既公司,不過佢地可以駁到payment gateway如 paypal,Stripe,alipay wechatpay
其實邊個平台好用D

引用:
原帖由 TY_jack 於 2022-3-19 22:22 發表

其實邊個平台好用D
shopify唔用佢個payment要每單交易再抽佣成2%

引用:
原帖由 winnycwcw 於 2022-3-24 13:10 發表

shopify唔用佢個payment要每單交易再抽佣成2%
功能黎講呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]