• 瀏覽: 4,616
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
好笑,有心人又來危言聳聽,誇大其詞。

美國加7,8厘息他們還可以發債度日嗎? 拜登哪有錢搞基建救經濟?!

美股還可以升上天, 華爾街大鱷放過拜登嗎?!

美元比咁多息你袋袋平安,個個不用美元投資,美帝如何繼續金融搶掠全世界割韭菜?

吹水也要符合現實一點,否則只會比人笑你唔識野

@驚青俊男1 你同意嗎?

@yyyymmdd 你有乜高見?

@kokoko 你又同意嗎?

@carters 到時供7厘息你又撈唔撈底?!

冇淡淡答到

見你成日自問自答咁可憐我回下你啦,你係唔係高追左好驚?

不如、如果加到 100、1000 厘息,反正如果

引用:
原帖由 驚青俊男1 於 2022-1-14 11:41 AM 發表
見你成日自問自答咁可憐我回下你啦,你係唔係高追左好驚?
你答非所問喎
你又係咪落錯車怨淡?定係處男從未上過?!

又,你咁多分身點解唔用其他來玩?不如我幫你list出來比大家睇吓邊個才是打手?

引用:
原帖由 farty 於 2022-1-14 11:45 AM 發表
不如、如果加到 100、1000 厘息,反正如果
淡淡九up冇成本,但他們太脫離現實,公信力盡失

引用:
原帖由 海邊有馬 於 2022-1-14 11:08 AM 發表
好笑,有心人又來危言聳聽,誇大其詞。

美國加7,8厘息他們還可以發債度日嗎? 拜登哪有錢搞基建救經濟?!

美股還可以升上天, 華爾街大鱷放過拜登嗎?!

美元比咁多息你袋袋平安,個個不用美元投資,美帝如何繼續金融搶掠全世界割韭菜?

吹水也要符合現實一點,否則只會比人笑你唔識野
高通脤,美市民買野價更高!登登如何連任?

引用:
原帖由 虎榮 於 2022-1-14 11:49 AM 發表

高通脤,美市民買野價更高!登登如何連任?
出口術,加一次巳可壓返低通脹。美國經濟數據麻麻,政策不能重手明未?!有什麼冬瓜豆腐,美國股市冧先,跟著又放水救市。即係業主面對呢啲短期波動,根本坐著不動就是!恐嚇不到業主的!

所以講永遠天下無敵
我估可能又發生其他病毒感染
然後又qe
呢個機會大過加息到7%

引用:
原帖由 海邊有馬 於 2022-1-14 11:45 AM 發表

你答非所問喎

又,你咁多分身點解唔用其他來玩?不如我幫你list出來比大家睇吓邊個才是打手?
估計佢應該係落錯車

引用:
原帖由 海邊有馬 於 2022-1-14 11:45 AM 發表

你答非所問喎

見你咁勤力推post,保重身體,錢財身外物,唔好咁上心

主題標籤 #投資
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]