• 瀏覽: 21,844
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
+15
早排0.00007高追咗柴犬幣,而家點算。。。

引用:
原帖由 CryptoHint 於 2022-1-14 01:25 AM 發表

bingo

引用:
原帖由 CryptoHint 於 2022-1-14 01:25 AM 發表

而家走蝕好多,好唔好等佢升返上0.00004先走。。。。

引用:
原帖由 CryptoHint 於 2022-1-14 08:16 AM 發表
買咗好多?
多,6位數字

買任何野都要SET止蝕, 比個比喻您就明點解:

吾SET止蝕就等於揸車吾踩BRAKE, 好彩時, 當然可以賺到錢, 揸車亦不會撞, 但因為您永遠吾踩BRAKE, 您總會有一日會遇上嚴重交通車禍, 即您總會遇上BIG CRASH係您隻幣度.

投資失敗既人好多時都抱住憢幸心態, 隻幣跌左,認為會遲早反彈升返, 其實就錯過左止蝕機會. 即認為揸車永遠吾踩BRAKE都吾會撞因為個人技術好,呢個心態好危險因為往往遇上交通意外都吾係因為個人技術問題而係意料之外. 呢D人好多時都係贏粒糖輸間廠因為呢個世界實在有好多意料之外, 就算您機關算盡,都吾會係100%贏硬.

您今次當交學費啦, 下次學精D啦.

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2022-1-13 09:26 PM 發表
我11月入幣圈唔多唔少都因為佢, 我都係0.000075入了6位數... 日日跌跌到0.00003XXX 都穿, 之前佢彈過上0.000039, 我斬晒...

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2022-1-13 09:26 PM 發表
你有咁勁0.00007買到?😂😂😂😂😂

貼張成交圖來睇下。

😂😂

柴犬比人玩完你先入場梗系死喇!

引用:
你會有shib? 

你話比大家聽
1。買左幾多?

2。staking rate係幾多?

3。每個星收幾多息?收左幾多個Bone

4。賺左幾多wETH?

引用:
原帖由 disclaimer18 於 2022-1-14 02:40 PM 發表

你會有shib? 

你話比大家聽
1。買左幾多?

2。staking rate係幾多?

3。每個星收幾多息?收左幾多個Bone

4。賺左幾多wETH?

係capital.com買

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]