• 瀏覽: 8,553
  • 回覆: 29
今日收到大陸經紀通知,肇慶恆大樓不能如期收樓,暫時未有收樓日期大家有冇人收到通知.

今次搞到我老公提心吊膽

引用:
原帖由 Kellys 於 2021-12-29 05:00 PM 發表
今日收到大陸經紀通知,肇慶恆大樓不能如期收樓,暫時未有收樓日期大家有冇人收到通知.

今次搞到我老公提心吊膽
恆大優化建築程序, 完善收樓時間, 買家將獲得更大利益, 升值更快更高!

引用:
原帖由 gvanrd 於 2021-12-30 11:08 AM 發表

恆大優化建築程序, 完善收樓時間, 買家將獲得更大利益, 升值更快更高!
你覺得分判商會用咩質量完成工作?

去中聯辦投訴

層樓優唔優化, 本身合約都寫到係咁多㗎喇!但係講明今個月開始收樓㗎噃, 而家再問佢究竟幾時收佢話暫時未有通知, 咁即係點呀!

引用:
原帖由 Kellys 於 2021-12-30 01:20 PM 發表
層樓優唔優化, 本身合約都寫到係咁多㗎喇!但係講明今個月開始收樓㗎噃, 而家再問佢究竟幾時收佢話暫時未有通知, 咁即係點呀!
姐係有排你等 如果地方政府接管咗就會好啲有機會收到樓
如果發展倒閉真係變成爛尾樓 大陸樓如果停工超過一年
通常都兇多吉少 國內人通常當咗呢啲係爛尾樓 
因為不依期交樓會賠償番畀業主 你估下仲有冇錢賠俾你

西江名郡

現在很多發展商都無錢,賤賣平樓回資金 

How much ? 有冇去房管局備案 ?

引用:
原帖由 Kellys 於 2021-12-29 05:00 PM 發表

今次搞到我老公提心吊膽
保稅區遲左一年還沒收樓,大灣區變大坑區

買恒大樓,不如買虛擬幣😝

引用:

今次搞到我老公提心吊膽
點解當日不選央企的發展商?

主題標籤 #恒大
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]