• 瀏覽: 542
  • 回覆: 10
真心想問吓,有邊個喺沈大師身上贏到大錢?
真係買咩衰咩!係咪我黑仔呢?
788 聽佢講咁耐1.7跌到落而家0.85 ,不停溝貨,從來未升過
9988 買咗少少,都跌到冚家剷,仲叫人賣咗層樓買咗佢一定發!
7568 嗰隻我好彩冇跟佢買,但都知死喇花街
㗎喇
941 2021年利是股,又話睇到$100。
所以我真心求問,究竟有冇佢啲粉絲,真係贏咗錢㗎?
千祈唔好講十幾年前嗰隻聯想喇!我就係因為信佢嗰隻股票,跟住鋪鋪跟佢買就鋪鋪輸。

不以聽,不可信,反轉買

從bigc怒屌反bigc人士身上換取快樂。bigc見解,你從不同人士對金融學習理論去反駁bigc,時間長了,你自已都有長進

對賭

大戶人家

行相反咪贏囉

引用:
原帖由 何家軍 於 2021-12-23 04:37 PM 發表
788 聽佢講咁耐1.7跌到落而家0.85 ,不停溝貨,從來未升過
9988 買咗少少,都跌到冚家剷,仲叫人賣咗層樓買咗佢一定發!
㗎喇
千祈唔好講十幾年前嗰隻聯想喇!我 ...
可以聽,買相反就得,算唔算聽咗?

引用:
原帖由 何家軍 於 2021-12-23 04:37 PM 發表
㗎喇
千祈唔好講十幾年前嗰隻聯想喇!我 ...
吊……你on L9
自己唔識反轉黎做,又怪人!

相比之下,黃國英勁好多, 避過左中丐股大跌.
理論其實好多人都識,實踐就唔同啦.

黃國英好似次水多少喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]