• 瀏覽: 28,449
  • 回覆: 339
  • 追帖: 1
+24
要求沉大師,出來解釋下隻788鐵塔

今日收$0.95,點算好?

日日跌喎,又係$1係鐵底,點知一擊就穿

等佢上電視時再打電話去問

講股佬等於講馬佬, 得把口。 唔識扮識呃飯食

已廢UP左一輪, 你可以睇下on.cc 佢點講

沉大師,介紹d股股價都下沉

跌好多咩? 你睇下巴巴快手騰訊跌成點?贏錢果d你唔講……?我相信怨婦盈一定咁講?

引用:
原帖由 ajaxpong 於 2021-12-2 11:06 PM 發表
跌好多咩? 你睇下巴巴快手騰訊跌成點?贏錢果d你唔講……?我相信怨婦盈一定咁講?
差不多,  
今次佢話:  係呀! 穿左底呀, 又如何?   我預左可能會穿一穿嚇走D 散戶,  仲怨婦式搵番自己威水史: 當年聯想,  941 咪又係咁, 之後直線掃上

引用:
原帖由 lawch07 於 2021-12-2 10:27 PM 發表
要求沉大師,出來解釋下假788鐵塔

今日收$0.95,點算好?
有個重大的發現:  on.cc節目 要佢申報:
佢話佢持有788 ........既洐生產品  ,

原來大屍講左咁撚耐叫人掃, 叫人慢慢守既荀野,   自己都無搓住正股

詎都系🐔仔注,大大聲

引用:
原帖由 dwong 於 2021-12-2 11:37 PM 發表
詎都系🐔仔注,大大聲
可能得一手788 CALL

可能很多股都系買一手,然后申報持有,突顯自己大師的身份

今晚無綫9點半財經節目, 沈大師叫退休人士入788, 同可以換馬去巴巴度😔

引用:
原帖由 梁小艾 於 2021-12-2 11:52 PM 發表
今晚無綫9點半財經節目, 沈大師叫退休人士入788, 同可以換馬去巴巴度😔
唔係下話

引用:
原帖由 梁小艾 於 2021-12-2 11:52 PM 發表
佢係咪痴L線,退休人士買呢d,而唔去買2, 2638,, 1398, 3988, 2800都好。退休d錢買呢d股。有病嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]