• 瀏覽: 20,905
  • 回覆: 249
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 樓下食煙四煎粽 於 2021-11-26 07:29 AM 發表

其實有邊區要特別出去🙄
西貢?

熱賣及精選
唔係所有村屋都唔方便嘅

將軍澳個校網係咪好差?
如果係都幾頭痕

引用:
原帖由 貴貴芳香的信箱 於 2021-11-26 10:37 AM 發表

好多人面對唔到現實架
特別是將軍澳人 他們經常在網絡上刷存在感 因為太多炒家 經常出唔到貨 唯有宣傳下🤭🤭
住過既人就知道 塞車嚴重 配套不足 又多大型貨車經常出入 居屋質素好差 以為自己住私樓就好勁🤣🤣其實只是一隻可憐既青蛙
將軍澳樓價升勢跑贏九龍站豪宅 通關後大逆轉?
http://hk.finance.yahoo.com/news ... nity&soc_trk=wa

少公司喺將軍澳

引用:
原帖由 garoaida 於 2021-11-26 01:27 PM 發表

少公司喺將軍澳
毒果,不過執咗喇!

我住咗將軍澳幾年, 最近搬返出九龍, 發覺將軍澳比較潮濕, 我架車泊露天停車場,朝早架車會一頭霧水, D衫好耐都唔乾, 濕氣好耐都唔散。

方便...仲有墳場同垃圾場。

引用:
原帖由 wifinet 於 2021-11-26 01:35 PM 發表

我住咗將軍澳幾年, 最近搬返出九龍, 發覺將軍澳比較潮濕, 我架車泊露天停車場,朝早架車會一頭霧水, D衫好耐都唔乾, 濕氣好耐都唔散。
氣管、皮膚有冇問題?我同事搬咗去康城之後啲濕疹未好過

將軍澳其實可以填埋對出個海,起更多樓,可惜無做到。

冇嘢呀!咁隔攝都叫方便😾

引用:
原帖由 wifinet 於 2021-11-26 01:35 PM 發表

我阿媽一早講將軍澳好潮濕

引用:
原帖由 garoaida 於 2021-11-26 02:30 PM 發表

我阿媽一早講將軍澳好潮濕
去相

附件

20190325_a66c3e4e4dc56273b9c6JfM0xPLiyIWk.jpg(25.63 KB)

2021-11-26 02:45 PM

20190325_c9d690112bad8d78c427pc4lFCK0IUcd.jpg(78.46 KB)

2021-11-26 02:45 PM

72z5Yev7WLBghWOexkMWREzoKQz_UdaSKBlFRCgZRUQ.jpg(137.46 KB)

2021-11-26 02:48 PM

20190325_c9d690112bad8d78c427pc4lFCK0IUcd.jpg(78.46 KB)

hIKqfJonee7RWIeQ_rkpo6NtoTR8j821YYB3jmGAd44.jpg(144.83 KB)

v8vA7vPZpXqkj9sY_s1noG3tnwuOklqaLaqkKS2qpCk.jpg(230.32 KB)

XkRFNJljrIMM5pHYR7OwVgTw-YiKniH-KJQwQiiUMEI.jpg(169.87 KB)

題下問一問
將軍澳係咪真係好濕 空氣唔好?
Target維景/天晉

引用:
原帖由 kmake 於 2021-11-26 02:50 PM 發表

題下問一問
將軍澳係咪真係好濕 空氣唔好?
Target維景/天晉
https://hk.news.yahoo.com/將軍澳濕到滴水-網民-屋企要開三部抽濕機-081522196.html

潮濕到鋅盤底生菇菌

附件

LbC78VqLmd0fT0Upuj5cPWIyJNFC5sNFlgFAlpYBQJY.jpg(280.92 KB)

2021-11-26 02:59 PM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]