• 瀏覽: 40,718
  • 回覆: 182
  • 追帖: 5
+5
本主題由 陳耀 於 2021-11-25 07:16 PM 移動
得個吹字!!!!

引用:
原帖由 贏錢平常事... 於 2021-11-25 09:59 AM 發表
就算係廿幾萬,好多港人都買唔起啊

引用:
原帖由 luckymanhk 於 2021-11-25 01:14 PM 發表
老實講,住香港既有幾多個會願意返大陸住呀?大陸人都鍾意落嚟香港生活,係好似曾特首咁福佳,先叫香港人返大陸生仔同生活。剩係講上網唔洗翻牆,香港已經贏晒啦!
如果冇小朋友,寧願深圳住(上海都正,可惜貴過香港)

信果個都岸撚鳩,。

引用:
原帖由 kkhello 於 2021-11-25 12:34 PM 發表

所以一定和保安和保安隊長混熟
國內保安混熟都無用,十幾年前住深圳布吉就係比熟人保安爆竊

20萬有冇二千尺或別墅, 有可以考慮下

引用:
原帖由 贏錢平常事... 於 2021-11-25 11:30 AM 發表

在大陸物管。其實最危險就是保安仔本身
保安有啲咩問題?佢可以做啲乜嘢?

引用:
原帖由 kwma 於 2021-11-25 05:17 PM 發表

人家攪下堅覓姐.同鄉講一蚊雞手法一樣.平過上電示賣講告
港樓好景果陣,一樣有送家電裝修,相比樓價,只算係促銷廣告費用,成班黃蟲執到寶咁,攞嚟打飛機。

咁平?公寓定住宅?

引用:
原帖由 贏錢平常事... 於 25-11-2021 11:30 發表

保安又係佢,賊又係佢!

引用:
原帖由 luckymanhk 於 2021-11-25 01:14 PM 發表
老實講,住香港既有幾多個會願意返大陸住呀?大陸人都鍾意落嚟香港生活,係好似曾特首咁福佳,先叫香港人返大陸生仔同生活。剩係講上網唔洗翻牆,香港已經贏晒啦!
其實香港買 sim 卡返大陸用就唔洗翻牆

算把啦,d公寓迷你盤,正宗樓盤邊可能可以買到,正一信者失救!

甘低玩

引用:
原帖由 贏錢平常事... 於 2021-11-25 09:59 AM 發表
呃人的,佳兆業大都匯後來D平價盤原來按左比銀行,好多香港人三天付清後收吾到樓同辦吾到網簽,三十萬,十萬比代理,二十萬佳兆業自己袋,佢地真係好無良心!呃香港人!我朋友係最早正價買個批,佢地無事,佢後來講番比我知

引用:
原帖由 贏錢平常事... 於 2021-11-25 11:30 AM 發表

只要唔好似住自己有錢也文也武,叫人看門狗就得

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]