• 瀏覽: 5,258
  • 回覆: 63
  • 追帖: 1
等23000-21000大舉入貨

熱賣及精選
我都覺

引用:
原帖由 深海肥美人 於 2021-11-25 10:05 AM 發表

我都覺
又唔係一野跌500-1000,而家每日2-3百好難搞⋯⋯

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-11-25 10:08 AM 發表

慢熊陰濕市,  æ·¡å‹ç„¡å¤§èŒ¶é£¯,  å¥½å‹é™°é™°ä¹¾

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-11-25 10:11 AM 發表

慢熊陰濕市,  æ·¡å‹ç„¡å¤§èŒ¶é£¯,  å¥½å‹é™°é™°ä¹¾

https://media.whatscap.com/241/78f/24178f31b7e77ac90e158a56af16bdf066da9022_n.jpg
玩咗2-3個月仲係24600寧願賺少啲,真係唔到23000-21000唔會出主力

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-11-25 10:11 AM 發表

https://media.whatscap.com/241/78f/24178f31b7e77ac90e158a56af16bdf066da9022_n.jpg
買輪輸時間值輸死

日本仔色

唔係由event推動, 係成個economic trend

過去50年股災都係由event推動, 個trend係開放, 增長, 合作, 引資為主軸

原來咁

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-11-25 10:08 AM 發表

成日講D 正路野, 收隻豬仔

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-11-25 09:58 AM 發表

等23000-21000大舉入貨
個市成日係到扮見底,引人入貨

今年陰陰濕濕咁一級一級停落嚟, 唔通關移民走資事

大陸玩緊共同貧窮

22000係無敵鉄底

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-11-25 01:33 PM 發表

今年陰陰濕濕咁一級一級停落嚟, 唔通關移民走資事
舊年有21000

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]