• 瀏覽: 7,728
  • 回覆: 79
我在那邊住過兩年村屋,有條新路值駁高速,出九龍十五分鐘!
那村名樟樹灘,環境和潔淨都好,最重要密度唔高,安靜好住
是少有方便出市區的村屋盤
而家個價仲有平貨執

不論黑貓與白貓,捉到老鼠就是好貓………………鄧小平

一種政治制度的好與壞,不在於制度的方式,
只在於掌控制度的人,是能人,還是惡魔!………BBQ323

熱賣及精選
吾會,白石角cheap三寶起得好差

實用七百尺還有六球貨賣!八千幾尺價!最後機會唔多

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-11-24 02:44 PM 發表

咁X平?

呢一帶唔會再有環境

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-11-24 02:44 PM 發表

咁平 ? 係既話買黎退休住幾好 , 想去行街食野好快到沙田新城巿廣場, 行山散步環境又好

引用:
原帖由 Sui 於 2021-11-24 02:52 PM 發表

咁平 ? 係既話買黎退休住幾好 , 想去行街食野好快到沙田新城巿廣場, 行山散步環境又好
去沙田要搭車喇,新城市都冇乜好野食嘅

唔再填海,可以收皮,仲要無地鐵。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-11-24 02:59 PM 發表

唔再填海,可以收皮,仲要無地鐵。
班友話有白石角駅

白石角環境優美,背山面海,附近係科學園,CUHK, 和中大醫院,自住或退休一流。

加埋白石角站,出年沙中線通車,出灣仔 25分鐘,就算你係港島中區返嘅 ibanker 都適合。

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-11-24 02:42 PM 發表

我在那邊住過兩年村屋,有條新路值駁高速,出九龍十五分鐘!
那村名樟樹灘,環境和潔淨都好,最重要密度唔高,安靜好住
是少有方便出市區的村屋盤
而家個價仲有平貨執
呢度村屋,最近未來白石角站

附件

Screenshots_2021-11-24-15-17-59.png(1.13 MB)

2021-11-24 03:19 PM

起咁多屋破壞環境

引用:
原帖由 IPOMan 於 2021-11-24 03:04 PM 發表

白石角環境優美,背山面海,附近係科學園,CUHK, 和中大醫院,自住或退休一流。

加埋白石角站,出年沙中線通車,出灣仔 25分鐘,就算你係港島中區返嘅 ibanker 都適合。
埃ban點會躝入黎住白石角cheap三寶,又冇景又遠又唔係起得好,又唔係比唔起$

綠色塊地可能好快做公屋

多🪳🪳🪳好難住。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]