• 瀏覽: 50,682
  • 回覆: 337
  • 追帖: 8
永遠不買9988老千股!

附件

FTNN-android-1637644932878.jpeg(137.02 KB)

2021-11-24 01:33 AM

熱賣及精選
以前都千過,咁都唔知驚

引用:
原帖由 wilsonlam02 於 2021-11-24 01:37 AM 發表

以前都千過,咁都唔知驚
我當年仲細,睇返新聞先知!

阿里巴巴掛牌上市後,其股價一度飆漲至41.8元,為掛牌價的三倍,贏得「香港新股王」的稱號。但是到了2008年7月,阿里巴巴股價已暴跌78%,跌破10元票面價;10月,股價更曾跌破4元。2008年,阿里巴巴首先在中國發出經濟危機來臨的警告

去買tsla!重新做過!唔好再掂大陸老千垃圾股!我慘過你!輸咗兩球幾!就嚟破產!無力番身了!

引用:
原帖由 frankiefung33 於 2021-11-24 01:33 AM 發表

斬曬

可一可再
可再撈底

一定2倍翻
約定你我

呢D股輸死唔少爛屍,創新科技—文不值

引用:
原帖由 omegahk 於 2021-11-24 02:15 AM 發表

可一可再
可再撈底

一定2倍翻
約定你我
係都買只大股qq啦

引用:
原帖由 frankiefung33 於 2021-11-24 01:45 AM 發表

阿里巴巴掛牌上市後,其股價一度飆漲至41.8元,為掛牌價的三倍,贏得「香港新股王」的稱號。但是到了2008年7月,阿里巴巴股價已暴跌78%,跌破10元票面價;10月,股價更曾跌破4元。2008年,阿里巴巴首先在中國發出經濟危機來臨的警告
睇吓依遍先啦,同阿里玩?食完可以再食

https://eastweek.my-magazine.me/main/18219

阿李爸爸都好過當年漢能,現在變了廢紙!😡😡

咁多大戶

引用:
原帖由 frankiefung33 於 2021-11-24 01:33 AM 發表

點解唔用番馬雲個post呀?

引用:

風哥搞咩?掂邊樣衰邊樣?
係咪真係要逢賭必戒?

引用:
原帖由 frankiefung33 於 2021-11-24 01:45 AM 發表

完全冇關係。到宜家都仲唔明。

小朋友,你一日唔明大道理,買乜都會輸。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]