• 瀏覽: 17,860
  • 回覆: 88
  • 追帖: 5
本主題由 miss5 於 2021-11-19 10:02 AM 移動

熱賣及精選
引用:
原帖由 贏錢平常事... 於 2021-11-18 10:08 AM 發表

通關就大獲
沽爆

好多鬼城tim 你夠膽買?

引用:
原帖由 贏錢平常事... 於 2021-11-18 10:08 AM 發表

應該係珠海拱北附近,竟然都跌成咁,可以見到其他更二三四線城市會點,開關後究竟會唔會來香港賣樓套現又或走資離岸,相信未來一年都知

引用:
原帖由 舉頭三呎有神明 於 2021-11-18 10:47 AM 發表

應該係珠海拱北附近,竟然都跌成咁,可以見到其他更二三四線城市會點,開關後究竟會唔會來香港賣樓套現又或走資離岸,相信未來一年都知
純住,近拱北,做緊3萬一平。當它30幾平,宜家直接降價到2萬一平放盤,跌3成

有商場 好方便

引用:
原帖由 oopsspoo 於 2021-11-18 11:59 AM 發表

純住,近拱北,做緊3萬一平。當它30幾平,宜家直接降價到2萬一平放盤,跌3成
國內經濟下行,收入下降,好多人根本還唔起樓貸,導致法拍屋每年都增加,為免成為老賴,信用破產,連高鐵飛機都無得坐,唯有被迫蝕賣,免得每月還樓貸

引用:
原帖由 oopsspoo 於 2021-11-18 11:59 AM 發表

咁 有時間就要唱淡一吓拱北,唱多跌三成再講。

呢種半複式一房都幾靚 睡眠區有窗 唔似香港個d 自制閣樓咁核突

引用:
原帖由 舉頭三呎有神明 於 2021-11-18 12:18 PM 發表

國內經濟下行,收入下降,好多人根本還唔起樓貸,導致法拍屋每年都增加,為免成為老賴,信用破產,連高鐵飛機都無得坐,唯有被迫蝕賣,免得每月還樓貸
你哋要畀啲心機,而家大陸人真係好唔想見到香港人走上去。

最好香港樓唔好跌住,等通關大陸人來港用較高價沽

大陸深圳樓都暴跌,香港一定跟

引用:
原帖由 舉頭三呎有神明 於 2021-11-18 12:18 PM 發表

近關口,已經係優質盤,只怪澳門賭場無生意

引用:

抵過香港好大西北。

引用:
原帖由 Chan_23 於 2021-11-18 12:52 PM 發表

大陸深圳樓都暴跌,香港一定跟
有朋友在東莞有樓,佢都話通關後上去賣咗佢算。 同樣大陸人在港有樓, 熱潮過後樓價又唔再升,情願趁高賣咗佢返去大陸執平貨。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]