• 瀏覽: 240,643
  • 回覆: 4,232
  • 追帖: 144
+124
引用:
原帖由 PowerWin 於 2021-11-10 12:33 AM 發表
呢次真系不能不同意
VIX恐慌指數急升🙈
再睇埋動物園。。🥶

附件

Screenshot_20211109-230321_Chrome.jpg(179.88 KB)

2021-11-10 01:05 AM

引用:
原帖由 twinstarbaby 於 10/11/2021 01:05 發表

VIX恐慌指數急升🙈
再睇埋動物園。。🥶
大戶好可怕

支持....

各位師兄早!

盤後公告配股

11月9日,工信部發布的《道路機動車輛生產企業及產品公告》(第350批)中出現了一款恒馳品牌純電動車。

早早早!! 睇今日挾唔穿底, 老美SP又破頂

引用:
原帖由 xyz# 於 2021-11-10 08:42 AM 發表
早早早!! 睇今日挾唔穿底, 老美SP又破頂
如果香港股市走勢真係跟外圍, 就唔會玩到個個懷疑人生啦

其實條友幾做到野喎😂

冬天的床有一雙無形的手,但是沒辦法,為了能準時打卡,也必須要起床。這時候有些人就會想,如果能躺在床上打卡就好了,然后再慢慢悠悠去公司上班。
只可惜,除非是住在公司樓上或者睡在公司,不然就只能老老實實到公司才能打卡。
不過有需求就有買賣,有人就瞄準了這一“商機”,甚至還成立了自己的公司。
據北京法院審判信息網,近期,北京市海淀區人民法院公開了一起破壞計算機信息系統罪的案件,被告人張某杰一審被判處有期徒刑5年6個月。
該案涉及的軟件是一款名叫“大牛助手”的App,其通過虛擬定位技術,將虛假的位置傳送至釘釘系統,以達到“打卡”的效果,主要供上班族和學生使用。該軟件為收費軟件,年費為89元,月費25元。截止案發,用戶近10萬人次,該公司通過該App一共賺取四五百萬元。
近日,該案二審宣判,二審法院認為該程序不屬于“破壞性程序”,改判有期徒刑四年。張某杰的辯護律師稱,打算做無罪辯護。

今日成交會唔會再縮呢? 

引用:
原帖由 9airwave 於 2021-11-10 09:02 AM 發表
今日成交會唔會再縮呢? 
今日MPF買貨。比昨天多

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-11-10 08:53 AM 發表

如果香港股市走勢真係跟外圍, 就唔會玩到個個懷疑人生啦
港女可能係等待某事發生

引用:
原帖由 xyz# 於 2021-11-10 09:17 AM 發表

港女可能係等待某事發生
全世界都話等qq 出業績後插

引用:
原帖由 chowzz 於 2021-11-10 09:19 AM 發表

好多投行睇死佢差

如果業績合格會點?

引用:
原帖由 chowzz 於 2021-11-10 09:19 AM 發表

睇QQ應該掂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]