• 瀏覽: 209,761
  • 回覆: 230
  • 追帖: 203
+89
來了,支持

引用:
原帖由 夜古代回覆 於 2021-11-5 02:09 PM 發表
@教官密碼1 教官,我又想問問題🙋‍♂️🙋‍♂️🤣,請問海底撈,入得嘛?
多言了, 藍籌佢排名第一(跌幅%), 低唔代表抵,何況仲通脹不利

引用:
原帖由 vincentxv 於 2021-11-5 04:05 PM 發表

大家咁話,我依2個月都蝕番,如果信熊市未完,每升幾百就買啲put,由佢坐下。。不過我覺得唔賭最好。。。精神壓力大,蝕緊唔在講,賺緊又驚佢蝕番/食唔足。。成日望住個mon都唔知為乜。。
你可試下 set位做,我成日 set完等結果

海底撈國際(06862)公布,集團已決定在2021年12月31日前逐步關停約300家客流量相對低,以及經營業績不如預期的海底撈門店。其中部分門店將暫時休整、擇機重開,休整周期最長不超過兩年。

公司表示,不會裁員並會於集團內妥善安頓該等門店的員工。此外,為改善集團的經營表現,董事會決定開展由執行董事、副首席執行官楊利娟負責領導的「啄木鳥計劃」,當中包括適時收縮集團的業務擴張計劃,若集團海底撈門店的平均翻台率低於每天4次,原則上不會規模化開設新的海底撈門店。

今日似彈沽好D

2269開始有少少吸引
利申:15641沽緊A50

引用:
原帖由 klwc2001 於 2021-11-8 01:26 PM 發表
今日似彈沽好D

2269開始有少少吸引
利申:15641沽緊A50
原來打中了15555平

引用:
原帖由 captainfocus 於 2021-11-8 02:40 PM 發表
跟左我應該至少5格 想食胡隨便食 我想博一博3點會唔會見246
如果打得穿應該唔止246

引用:
原帖由 klwc2001 於 2021-11-8 02:32 PM 發表

原來打中了15555平
再一次15555

又唔好咁淡,Range底玩緊

引用:
原帖由 captainfocus 於 2021-11-9 10:38 AM 發表

近期經驗係跌幾百升幾百,跟路走算
正常呢D位要博 C,但嚴守止蝕,真穿唔止行幾百

我就 call張A50坐下先

引用:
原帖由 TVHD 於 2021-11-9 12:53 PM 發表

剛剛有其他師兄提明天mpf日, 會唔會明天反彈呢
仲有明天 700季積,小心操作

引用:
原帖由 TVHD 於 2021-11-9 01:42 PM 發表

明天咁就精彩啦, 如果騰訊業績好, 大戶乘機夾淡, 加上mpf買貨 ,大單邊直上, 但如果業績差過"大戶"預期, 咁就發上發落, 唔知deep V定倒V,可能玩埋W🤣
今晚或明天好大機會升,為一就係牛太多

引用:
原帖由 股海彼得 於 2021-11-9 02:53 PM 發表

你點知MPF經紀做乜喎
他要明天買貴貨

今晚來860 , 922好唔好?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]