• 瀏覽: 40,132
  • 回覆: 251
  • 追帖: 3
+7
引用:
原帖由 明日強勁的富豪 於 2021-10-30 12:18 PM 發表

5年後中國仲有錢先算啦,打咗兩年貿易已經搞到山窮水盡,唔知捱得幾耐
師兄你真係分析獨到, 移左民未?

引用:
原帖由 manmas88 於 2021-10-30 12:19 PM 發表
日本人 : 拜託你 別再偷我的東西
咱們中國又贏

引用:
原帖由 熊貓肥過肥貓 於 2021-10-30 11:03 AM 發表
日本仔新發現繞過光刻機, 甘即係中國也可用類似思維彎道超車。

本來要二十年才追趕的 可能幾年就可以領先全球。

日本又要將此成果跪地雙手奉上比美帝....
美帝容不下任何國家擁有超美技術 有嘅話 一係全裸奉獻 一係就打殘你 倭寇冇得揀

引用:
原帖由 ben1999 於 2021-10-30 11:59 AM 發表
不出5年,荷蘭會賣光克機比中國
no 啦,應該 調轉,光克機已報廢,中國賣超光克機科技俾何蘭。

其實用左 3nm 都唔覺得D 手機細部左既?

提示: 違規內容已被屏蔽
美畜蠢L過豬,所有科技都係偷自日韓!

下週大牛

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-10-30 12:21 PM 發表

師兄你真係分析獨到, 移左民未?
佢就快移民去地府,睇嘅野係零舍有見地

引用:
原帖由 明日強勁的富豪 於 2021-10-30 12:15 PM 發表

咩L嘢都係中國贏了,不管天災人禍,Win Win 就係中國贏晒
日日洗腦式富強 日日劏死牛 搵笨實 邊一忽見到強? 全世界最廢

引用:
原帖由 局中局中局 於 30-10-2021 12:40 PM 發表

日日洗腦式富強 日日劏死牛 搵笨實 邊一忽見到強? 全世界最廢
30年前到而家都有人咁講

引用:
原帖由 明日強勁的富豪 於 2021-10-30 12:18 PM 發表

5年後中國仲有錢先算啦,打咗兩年貿易已經搞到山窮水盡,唔知捱得幾耐
井娃

引用:
原帖由 明日強勁的富豪 於 2021-10-30 12:15 PM 發表

咩L嘢都係中國贏了,不管天災人禍,Win Win 就係中國贏晒
最少美肺感染死人,理佬尾國真係贏L哂。

sony呢部新機已經用咗?!

引用:

由疫情可見,西方社會及躺平國巳無錢了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]