• 瀏覽: 9,447
  • 回覆: 103
  • 追帖: 7
我宣布, 下週開始股災, 內有恆指和股票最終目標價 !!!
7K        60  3  2
劉穎鏇
樓主
劉穎鏇
2021-10-24 12:42 PM 

恆指: 16000點
27 銀河娛樂: $ 16.22 HKD
880 澳博控股: $ 2.74 HKD
700 騰訊控股: $ 238 HKD
9988 阿里巴巴: $ 99.8 HKD
1810  小米集團: $ 13.84 HKD
1299 友邦保險: $ 55.4 HKD
2318 中國平安: $ 26.4 HKD
388 香港交易所: $ 205 HKD
--------------------------------------------
如何自救?
買 SQQQ三倍放空納斯達克指數ETF
買 7522, 2倍放空納斯達克指數ETF
買 7500 2倍放空恆指ETF

熱賣及精選
引用:
原帖由 劉穎鏇 於 2021-10-27 09:25 AM 發表

劉穎鏇
樓主
劉穎鏇

9988 ...
叻女

引用:
原帖由 股水西流v888 於 2021-10-27 09:25 AM 發表

叻女
有緣人一齊勝大錢,美債爆煲啦,終極全球大股災黎啦!

救我呀

沽死你班好友!

見到你隻燈神唱淡我就放L心哂

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-10-27 09:31 AM 發表

救我呀
跳跳老師快買7522 ,美股真係要爆煲了!

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2021-10-27 09:32 AM 發表

見到你隻燈神唱淡我就放L心哂
輝哥,我真心料,救得一個得一個,你好人當燈辦!

引用:
原帖由 劉穎鏇 於 2021-10-27 09:25 AM 發表

劉穎鏇
樓主
劉穎鏇

9988 ...
減油

引用:
原帖由 okla3 於 2021-10-27 09:37 AM 發表

減油
快沽!真股災,唔係玩!

已閱

引用:
原帖由 價值 於 2021-10-27 09:44 AM 發表

已閱
恆指跳水四百點了!快沽!

今晚美股大股災!

引用:
原帖由 劉穎鏇 於 2021-10-27 09:41 AM 發表

快沽!真股災,唔係玩!
大家快啲減油

好像每周都話股災

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]