• 瀏覽: 12,683
  • 回覆: 62
  • 追帖: 2
熱賣及精選
佢將來蝕左 可能求個老細俾佢返工時候, 老細都唔SO佢

不過,香討好似冇人玩特斯拉

引用:
原帖由 美麗密碼 於 2021-10-26 10:28 PM 發表

不過,香討好似冇人玩特斯拉
香討廢佬識撚玩美股咩,玩港股啦

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2021-10-26 10:10 PM 發表

佢將來蝕左 可能求個老細俾佢返工時候, 老細都唔SO佢
買700、9988、1024、3690、1810、2013、6862、853、8083、3800、164、呢啲大陸老千股就會輸L死!買Tesla,長揸點會輸!科技界只有兩個偉人 :Steve Jobs 同埋Elon Musk !

引用:
原帖由 ts02011736 於 2021-10-26 10:29 PM 發表

香討廢佬識撚玩美股咩,玩港股啦
https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=30242471

香討啲人識撚玩股咩,吹水就頂班

樓主有80萬美金吖,洗撚恨人咩

😈😈😈😈😈😈

我以前有個同事,借阿媽錢打到上二百幾萬,跟住全職炒股票,後尾蝕到得番十幾萬,跟住做番野,到而家打番上幾十萬,佢話通關就番大陸全職炒股票,有次行山我問佢股票係咪咁易搵到錢,佢冷笑一下無回答。我唯有祝佢賺錢。人一迷左落去,只會得自己把聲。

引用:
原帖由 taikonautxyz 於 2021-10-26 10:42 PM 發表

買700、9988、1024、3690、1810、2013、6862、853、8083、3800、164、呢啲大陸老千股就會輸L死!買Tesla,長揸點會輸!科技界只有兩個偉人 :Steve Jobs 同埋Elon Musk !
wow, 你fd $68x入咗10000股!好野!

引用:
原帖由 西部性感的手袋 於 2021-10-26 10:08 PM 發表

佢辭工,話做全職炒股,番工on9
估市有上有落

走鬼啦,仲上香討

唔好全職炒股萬一睇錯就好麻煩

四十幾萬美金?
你快D改電話號碼

引用:
原帖由 西部性感的手袋 於 2021-10-26 10:08 PM 發表

投資係重要, 我做左25年野, 除左洗費 加埋可能不夠一千萬, 但 物業升值 近半億。

引用:

確實~~

不但返工無用,買港股都係無用~~
港股割韮菜就有~

高位跌返落黎得個4% 

走咩鬼  

都未夠癲侵個兩隻鬼股跌得急 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]