• 瀏覽: 13,003
  • 回覆: 111
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Allen.. 於 2021-10-25 02:08 AM 發表

傻呀,現在股票市場混亂行情唔係很好,去年比特幣漲得最厲害的時候我都錯過了,後面慢慢把注意力轉到比特幣上慢慢把手裡的股票全部拋售 ,比特幣現在一直在增值上漲,比特幣現在很熱門 很多轉注意力在比特幣合約, 你可以加我WhatsApp傾   56470742
你是誰?
唔識你做乜要wharsapp 你?
post 你張正面相及經紀牌照上嚟睇過大家研究下先啦。

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2021-10-24 08:20 PM 發表
玩左兩年股票冇輸冇贏,真係心淡,仲以為買股票可以發達,可能我技不如人啦
好多人都係,抄嚟抄去得個吉

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2021-10-25 07:12 AM 發表

你是誰?
唔識你做乜要wharsapp 你?
post 你張正面相及經紀牌照上嚟睇過大家研究下先啦。
人哋可能搵夠錢了,想造福下世人

我玩股票6-7年,由幾百萬本賺左幾千萬有多
你真係技不如人

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2021-10-24 09:07 PM 發表

叫做贏緊6000蚊 但係我個本接近60萬,6000蚊得1%,仲少過定期
多過定期架啦,而家定期無1%

引用:
原帖由 小草既朋友 於 2021-10-25 08:03 AM 發表
我玩股票6-7年,由幾百萬本賺左幾千萬有多
你真係技不如人
你好勁

你係專業炒家定係業餘炒友?
同玩運動一樣,你想贏錢除非你係專業運動員。你有沒有聽過業餘運動員玩運動會有錢贏?

香港股市跌咗咁多,得個吉仲想點呀?

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2021-10-24 08:20 PM 發表
玩左兩年股票冇輸冇贏,真係心淡,仲以為買股票可以發達,可能我技不如人啦
光大的股民 沒有技術沒有錢的散戶聽好囉 知道為什麼散戶會虧本嗎? 股票它只是一隻股有莊家對嗎? 既然有人做莊 ?就沒人撬動它的市場嗎?  所以散戶要虧錢賺錢只有99%會虧%還0.1是通過技術吧,這種人有多少呢子?現在BTC行情那麼好?有沒有同我一起探討一下?

引用:
如果 你真係 有 買賣 ... 這兩年 吾輸 已 好勁

叻過呢版好多人啦

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2021-10-25 08:02 AM 發表

人哋可能搵夠錢了,想造福下世人
叫佢捐錢俾公益金吧

唔使輸已好叻

引用:
原帖由 最愛推車 於 2021-10-25 08:31 AM 發表
你係專業炒家定係業餘炒友?
同玩運動一樣,你想贏錢除非你係專業運動員。你有沒有聽過業餘運動員玩運動會有錢贏?
不是專業,才玩2年,返工冇時間炒上炒落咁密,幾個星期到一個幾月出出入入

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]