• 瀏覽: 8,570
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
我聽講有人3年前買樓收租,剛賣了仲要輸
另一朋友3年前賣左層樓再租樓,攞300萬買港交所,而家唔止賺1倍

熱賣及精選
引用:
原帖由 驚青俊男1 於 2021-10-24 04:06 PM 發表

另一朋友3年前賣左層樓再租樓,攞300萬買港交所,而家唔止賺1倍
先唔論筆錢用黎買咩 淨係睇返2-3年數據
都知買港樓港股既都係智障

依家買樓:贏粒糖輸間厰就係呢個時期

引用:
原帖由 tsang788889 於 2021-10-24 04:55 PM 發表

依家買樓:贏粒糖輸間厰就係呢個時期
但係呢版硬好係咁叫人買樓,點解咁好心關心我哋

引用:
原帖由 驚青俊男1 於 2021-10-24 04:57 PM 發表

但係呢版硬好係咁叫人買樓,點解咁好心關心我哋
因為知道我地淡淡有錢

貪曾同689真系幫到人系樓市搵到快錢
7婆年代買股票賺快錢最強

依家買物業只系AA同發展商穩賺
希望業主可以高價走到貨LA

引用:
原帖由 驚青俊男1 於 2021-10-24 04:06 PM 發表

破頂2個禮拜倒跌4個禮拜

硬好真係好人,日日鼓勵人買樓

係呀 一定要跌30%先好買

引用:

前題係佢份本金都係樓到黎,即係要買樓先。
港交所都去到480, 現價1厘7息, 揸定放?

引用:

你肯定一間都無升過?

AA平時太得閒
平時一係就練拳,一係就上討論區唱好
所以睇親d post都話升,係每一日都會升,每一日都係最後入市機會

唔唱好地產黨點割韮菜
硬好友就繼續Hold實D貨托住個市,俾淡友先係低出晒D貨就得

#淡友有幾多
#支持國策

日日升咩,上上落落,高位倍回,絕冇大跌

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]