• 瀏覽: 7,538
  • 回覆: 43
據內媒報導,近日河南鄭州一男子購買了一部小米新手機後發現,在相冊內發現有陌生女子照片,懷疑手機是二手貨。隨後,該事件引發網友熱烈討論!
https://plus01media.com/technology/20211024/user-found-strange-photo-after-buying-xiaomi-phone
呢度多唔多人用小米手機

熱賣及精選
@買大陸股等跳樓 紅米用家雷軍頭號粉屍

引用:
原帖由 追魂大美人 於 2021-10-24 11:08 AM 發表

據內媒報導,近日河南鄭州一男子購買了一部小米新手機後發現,在相冊內發現有陌生女子照片,懷疑手機是二手貨。隨後,該事件引發網友熱烈討論!
https://plus01media.com/technology/20211024/user-found-strange-photo-after-buying-xiaomi-phone
呢度多唔多人用小米手機
買手機送閃卡

引用:
原帖由 買尾國股等跳樓 於 2021-10-24 11:35 AM 發表

@買大陸股等跳樓 紅米用家雷軍頭號粉屍
問下佢係咪佢用左人地個賬號登入同上海妹影相
@買大陸股等跳樓

引用:
原帖由 持燈聖者 於 2021-10-24 11:39 AM 發表

問下佢係咪佢用左人地個賬號登入同上海妹影相
@買大陸股等跳樓
@買大陸股等跳樓 佢係用紅米低階機人地大陸仔用小米,高級過佢

引用:
原帖由 買尾國股等跳樓 於 2021-10-24 11:42 AM 發表

@買大陸股等跳樓 佢係用紅米低階機人地大陸仔用小米,高級過佢
美股股災未?

引用:
原帖由 劉穎鏇 於 2021-10-24 11:43 AM 發表

美股股災未?
好快, 等下先啦

引用:
原帖由 劉穎鏇 於 2021-10-24 11:43 AM 發表

美股股災未?
唔係咱們中國人買爆美股,尾國神早股災啦

引用:
原帖由 買尾國股等跳樓 於 2021-10-24 11:42 AM 發表

用左小米手機8年, 換升級機三次,平靚正

引用:
原帖由 gogoaway 於 2021-10-24 11:56 AM 發表

用左小米手機8年, 換升級機三次,平靚正
你唔覺得個interface比較內地feel, 唔慣既咩? 同埋多唔多疾機的情況?

小米應該換過部機比事主,唔係講啲癈話。

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-10-24 12:05 PM 發表

你唔覺得個interface比較內地feel, 唔慣既咩? 同埋多唔多疾機的情況?
第一二代紅米會疾但超平
19年開始平靚正,茅疾
之前用iPh0ne 3、4、5
操作麻九煩

買小米 送令女

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]