• 瀏覽: 3,438
  • 回覆: 30
https://ps.hket.com/article/3088714/%E6%B5%B7%E8%8C%B5%E8%8E%8A%E5%9C%92%E7%9D%87%E6%A8%93%E5%AE%A2%E9%80%BC%E7%88%86%E5%94%AE%E6%A8%93%E8%99%95%20%E5%82%B3%E6%94%B6%E9%80%BE1000%E7%A5%A8?mtc=60037

將軍澳石角路上車盤新盤海茵莊園價錢已曝光,周六吸引大批市民參觀海茵莊園售樓處及入票,逼爆海茵莊園位於太子始創中心售樓。市場消息指截至晚上10時左右暫售逾1000票。
九建(市務及銷售部)高級市務經理鄭子宏表示,非常滿意海茵莊園入票情況,暫時海茵莊園示範單位入場人次達3000台客人參觀,以年輕人居多。
另美聯聯同經絡為海茵莊園買家提供 「低息高成數按揭計劃」,按揭成數最高可達9成,按息全期低至H+1.3%,按息全期低至H+1.3%,回贈高達1.4%年期最長可至30年。
▼點擊圖片放大
+24記者:劉珞珩
帶你睇示範單位

熱賣及精選
量力而為,有荀樓付出溢價是值得 自已親身做好栞課笸有耐性

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2021-10-23 11:06 PM 發表

量力而為,有荀樓付出溢價是值得 自已親身做好栞課笸有耐性
親身做好功課實地觀看

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2021-10-23 08:39 PM 發表

https://ps.hket.com/article/3088714/海茵莊園睇樓客逼爆售樓處?mtc=60037

將軍澳石角路上車盤新盤海茵莊園價錢已曝光,周六吸引大批市民參觀海茵莊園售樓處及入票, ...
一買即賺

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30235835&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

火炭都最後平果d去既,貴既就

引用:
原帖由 屠宰場 於 2021-10-24 12:05 AM 發表

平果d去既?

引用:
原帖由 屠宰場 於 2021-10-24 12:05 AM 發表

AA 全城推莊園,自己打緊日出康城

快搶啊
好平啊,好平啊
388萬買莊園,10%首期就得
配套同日出康城一模一樣
點解仲要租/買日出康城,買莊園準備入伙啦
莊園一房已經平過日出康城2球
日出康城已經唔值得買喇

淡淡不要灰心 繼續唱淡

引用:
原帖由 michael 於 2021-10-24 09:40 AM 發表

淡淡不要灰心 繼續唱淡
淡淡話會劈3成WO?

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2021-10-24 09:44 AM 發表

淡淡話會劈3成WO?
其實如果樓價跌三五七成,咁人工同失業率都會有相應調整,咁係咪大家樂見嘅呢

引用:
原帖由 patrick1668 於 2021-10-24 10:18 AM 發表

其實如果樓價跌三五七成,咁人工同失業率都會有相應調整,咁係咪大家樂見嘅呢
淡淡點會識依D野啊

引用:
原帖由 patrick1668 於 2021-10-24 10:18 AM 發表

點會有可能呢?六七成已經供滿樓,樓價下跌,對佢地完全無影響

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-10-24 10:20 AM 發表

點會有可能呢?六七成已經供滿樓,樓價下跌,對佢地完全無影響
既然係咁,供満咗嘅又使乜劈三五七成黎賣樓?唔係好合邏輯

又AA打黎sell呢個盤。。。
成日都煩住晒想搵人接火棍
明知黎緊樓市會大調整,買完咪益晒發展商?
不如入左伙,到時樓市大跌,用呢個價既6-7折買二手都未遲

引用:
原帖由 123chiu2001 於 2021-10-24 11:04 AM 發表

又AA打黎sell呢個盤。。。
成日都煩住晒想搵人接火棍
明知黎緊樓市會大調整,買完咪益晒發展商?
不如入左伙,到時樓市大跌,用呢個價既6-7折買二手都未遲
大調整?
when?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]