• 瀏覽: 128,501
  • 回覆: 1,971
  • 追帖: 126
+37
引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-10-24 08:21 AM 發表

唔得, 我反對
咁23000到25000先低後高再低

引用:
原帖由 smk115 於 2021-10-25 06:44 AM 發表

咁23000到25000先低後高再低
為了配合預測,今天開始每天跌300,連跌9天11月就係先低了

引用:
原帖由 新手now仔 於 2021-10-24 10:34 PM 發表

諗到太複雜,所以先輸錢,平常心面對
呢度有啲人長期睇股災,最緊要自己做對嘅事

morning all...

早早早!! 初步睇明天WL, 結前唔FALL住, 又係時候數人頭

沽咗下月等九哥248

引用:
原帖由 chowzz 於 2021-10-25 07:54 AM 發表

呢度有啲人長期睇股災,最緊要自己做對嘅事
玩牛熊渦輪絕對係最錯的事

指數用黎影響散戶情緒,要玩一定搵優質正股平均成本法

隻1211咁勁

引用:
原帖由 chowzz 於 2021-10-25 09:39 AM 發表
沽咗下月等九哥248
偷步沽 我等埋結日

引用:
原帖由 xyz# 於 2021-10-25 10:07 AM 發表

偷步沽 我等埋結日
我宣布, 開始股災, 內有恆指和股票最終目標價 !!!
恆指: 16000點
27 銀河娛樂: $ 16.22 HKD
880 澳博控股: $ 2.74 HKD
700 騰訊控股: $ 238 HKD
9988 阿里巴巴: $ 99.8 HKD
1810  小米集團: $ 13.84 HKD
1299 友邦保險: $ 55.4 HKD
2318 中國平安: $ 26.4 HKD
388 香港交易所: $ 205 HKD
--------------------------------------------
如何自救?

買 SQQQ三倍放空納斯達克指數ETF
買 7522, 2倍放空納斯達克指數ETF
買 7500 2倍放空恆指ETF

又頂到實,好多人睇淡?

引用:
原帖由 劉穎鏇 於 2021-10-25 10:09 AM 發表

我宣布, 開始股災, 內有恆指和股票最終目標價 !!!
恆指: 16000點
27 銀河娛樂: $ 16.22 HKD
880 澳博控股: $ 2.74 HKD
700 騰訊控股: $ 238 HKD
9988 阿里巴巴: $ 99.8 HKD
1810  小米集團: $ 13.84 HKD
1299 友邦保險: $ 55.4 HKD
2318 中國平安: $ 26.4 HKD ...
今日又玩分身

引用:
原帖由 geneVII 於 2021-10-25 10:30 AM 發表
又頂到實,好多人睇淡?
牛唔夠肥

引用:
原帖由 geneVII 於 2021-10-25 10:30 AM 發表
又頂到實,好多人睇淡?
超買成咁.....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]