• 瀏覽: 4,527
  • 回覆: 64
  • 追帖: 4

好多時候,發展商清楚巿場潛在買家的購買力。啟德The Hanley 前排擁有一線無離體育園景的單位。全數1700萬至1900萬起。最可怕的事實是這批單位已經近乎全數沽清,計及稅款,總支出近2000萬的豪宅單位竟然有價有巿,限制我們的或許是貧窮!

熱賣及精選
引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-23 09:18 AM 發表

好多時候,發展商清楚巿場潛在買家的購買力。啟德The Hanley 前排擁有一線無離體育園景的單位。全數1700萬至1900萬起。最可怕的事實是這批單位已經近乎全數沽清,計及稅款,總支出近2000萬的豪宅單位竟然有價有巿,限制我們的或許是貧窮!
其實好難怪淡淡成日口中講3,4成的回佣
當你收制於貧窮,你根本唔明外面有錢人的錢包有幾深

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-23 09:18 AM 發表

連登好多人買樓係妄想,實際上睇你想買乜

你當The Henley係奢侈品

引用:
原帖由 marcominnie 於 2021-10-23 10:56 AM 發表

你當The Henley係奢侈品
年青人當佢係普通的上車盤
但自己買唔起新怪政府

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-23 09:33 AM 發表

其實好難怪淡淡成日口中講3,4成的回佣
當你收制於貧窮,你根本唔明外面有錢人的錢包有幾深
咁即係你確定冇3,4成回佣啦.

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-10-23 11:13 AM 發表

The Henley 貨真價實
不過淡淡一樣要幻想有什麼超高回佣
這就是窮人思維!

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-10-23 11:13 AM 發表

有無回佣係睇淡淡心情!
佢地一時又計,一時又話唔計

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-23 11:18 AM 發表

The Henley 貨真價實
不過淡淡一樣要幻想有什麼超高回佣
這就是窮人思維!
邊個講有超高回佣?好似得你自己成日講

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-10-23 11:29 AM 發表

邊個講有超高回佣?好似得你自己成日講
3,4成回佣,明顯是窮酸先講得出

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-23 11:37 AM 發表

3,4成回佣,明顯是窮酸先講得出
你自己?

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-23 11:29 AM 發表

有無回佣係睇淡淡心情!
佢地一時又計,一時又話唔計
閣下成日都講

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-10-23 11:39 AM 發表

閣下成日都講
因為淡淡聽完d 破頂成交後
個心會好唔舒服
唯有唔計才可以令佢地心情放鬆少少

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-23 11:50 AM 發表

因為淡淡聽完d 破頂成交後
個心會好唔舒服
唯有唔計才可以令佢地心情放鬆少少
啟德痴漢

引用:

有樓有高潮

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]