• 瀏覽: 1,292
  • 回覆: 14
將軍澳海茵莊園首批312伙 開放式戶折實售388.8萬起

仲要成400萬起,住屋問題繼續惡化,完全無任何改善的空間同期望

熱賣及精選
建孽、見孽 

🤣🤣

引用:
原帖由 中國人傳統特質 於 2021-10-22 07:36 PM 發表

仲要成400萬起,住屋問題繼續惡化,完全無任何改善的空間同期望
呢個價錢去外國可以住house 過優質生活

引用:
原帖由 中國人傳統特質 於 2021-10-22 07:36 PM 發表

非常抵買

LP6 升到2.19萬蚊尺

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30235200&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

引用:

咁唔通狗建開善堂咩?

無人買先算啦,將軍澳同東九呢個盤無直接對手
最近佢既納米半新樓應該已經係黃大仙鑽嶺

污水廠,全香港的垃圾都經過你屋企門口,潮濕,臭味,空氣差...
住入去命都短幾年

呢個盤真係無話可說.

俾 400萬住公屋SIZE.... 人生的意義都唔知做乜

引用:
原帖由 陳知英 於 2021-10-22 09:25 PM 發表

呢個價錢去外國可以住house 過優質生活
如果係咁,你做乜唔去外國呀?

引用:

人家賣樓賣幾錢,真係冇所謂!最緊要政府確保必需品供應充足,巿塲要有競爭!

引用:

莊園很平值得買

Malibu 質素甘差都可以升到750 萬一房
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29936835&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

引用:
原帖由 ducklhl 於 2021-10-23 07:23 AM 發表

俾 400萬住公屋SIZE.... 人生的意義都唔知做乜
改到個名好似咁巴閉,結果係狗籠咁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]