• 瀏覽: 1,281
  • 回覆: 34
  • 追帖: 2
睇番今日個市。。。開26141。。。高26229。。。低25840。。。收26017。。。成交1479億。。。支燭比琴日個支大D同埋變左陰燭。。。睇法同琴日一樣高位盤整待突破。。。向上睇法冇變。。。總結。。。雖然今日收陰。。。之不過向下支持位好多。。。市底強隨時可以抽升。。。牛左唔洗擔心

股神
引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-10-21 06:12 PM 發表
睇番今日個市。。。開26141。。。高26229。。。低25840。。。收26017。。。成交1479億。。。支燭比琴日個支大D同埋變左陰燭。。。睇法同琴日一樣高位盤整待突破。。。向上睇法冇變。。。總結。。。雖然今日收陰。。。之不過向下支持位好多。。。市底強隨時可以抽升。。。牛左唔洗擔心
fast buy 7522 to win big money la.. USA market stock crash la

引用:
原帖由 彭慧中 於 2021-10-21 06:15 PM 發表

fast buy 7522 to win big money la.. USA market stock crash la
岩岩先破頂

謝謝樓主的分析, 不過, 我覺得後市有暗湧, 老美就嚟要減買債

我估到頂

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-10-21 06:12 PM 發表
求你睇跌兼買熊啦

納期跌得21點

連開兩個睇好po

威力double 😱

引用:
有人話我知
你別號叫「燈鼠bb」噃

已all in 熊了

引用:
原帖由 dwong 於 2021-10-21 06:19 PM 發表
納期跌得21點
tonight will suddenly have a sharp sharp drop buy 7522 sure win

熊過等數錢

唔好del住今晚番屋企先睇

你前日冇燈。 依排樓主唔係咁準

強怗留名

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]