• 瀏覽: 51,244
  • 回覆: 750
  • 追帖: 47

我10月1日出了一個好中肯既本月分析,只係純講技術走勢,沒有因自己炒買方向而偏向那一邊,居然被一條叫x神之神挑機話我係打手,各位看內容睇吓我有冇講大話。

熱賣及精選
引用:
原帖由 神愛世人 於 2021-10-20 11:45 AM 發表

我10月1日出了一個好中肯既本月分析,只係純講技術走勢,沒有因自己炒買方向而偏向那一邊,居然被一條叫x神之神挑機話我係打手,各位看內容睇吓我有冇講大話。
神愛世人

神愛世人  世人愛女人  女人愛BB   BB愛奶粉 

呢條友而家好快要找數

引用:
原帖由 神愛世人 於 2021-10-20 11:49 AM 發表

呢條友而家好快要找數
而家做淡未

香土牛熊友沒敵人
今日睇巧
明日睇跌
你們有可能又志同道合

果條旦散剩係買熊,都可以叫股神

一睇就知無料到!

引用:
原帖由 股水西流v888 於 2021-10-20 11:50 AM 發表

而家做淡未
做巧
已將目標價上移26800
收到未??

佢有幾多料我心知,仲用數浪同我講,數浪係技術分析最馬後炮的一種,基本上係冇用。

如果你想聽我分析,我只可再分析一次,唔想比人話打手。

行緊熊二,B浪。

引用:
原帖由 神愛世人 於 2021-10-20 11:56 AM 發表

如果你想聽我分析,我只可再分析一次,唔想比人話打手。
求下你比我聽你分析啦

你教乜春野呀?我教你就有份.你連睇倉都唔識學乜春講分析呀?
總之10月唔見23000我輸,10月唔見26500你輸.
2021年10月31日我會再來笑狗你,正傻仔.

@股神之神  10月仲有7個交易日就知結果

引用:
原帖由 CrazyWorld 於 2021-10-20 12:00 PM 發表

你教乜春野呀?我教你就有份.你連睇倉都唔識學乜春講分析呀?
總之10月唔見23000我輸,10月唔見26500你輸.
2021年10月31日我會再來笑狗你,正傻仔.

@股神之神  10月仲有7個交易日就知結果
原來咁多分身,似乎你似打手多D

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]