• 瀏覽: 14,687
  • 回覆: 42
真係忍唔住想x出聲!鐵閘多咗d賭場傳場單張, 真係好猖狂!問返管理處, 先知原來係有人假扮外賣仔派呢類傳單!
之前成日有日sip d 區議員傳單落信箱都算, 依家仲要喺賭場廣告!放喺你屋企門口呀!
真係離晒大譜, 如果唔係假扮外賣仔, 姐係外賣仔接外快, 好唔安全姐! 一定要鎖好門, 點知呢班咩人!

熱賣及精選
騙徒手法層出不窮

邊區

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2021-10-18 13:20 發表

真係忍唔住想x出聲!鐵閘多咗d賭場傳場單張, 真係好猖狂!問返管理處, 先知原來係有人假扮外賣仔派呢類傳單!
之前成日有日sip d 區議員傳單落信箱都算, 依家仲要喺賭場廣告!放喺你屋企門口呀!
真係離晒大譜, 如果唔係假扮外賣仔, 姐係外賣仔接外快, 好唔安全姐! 一定要鎖好門, 點知呢班咩人!
香港人日日入大閘前高喊開門嗰刻開始或外賣仔樓下唔合作送唔到上樓嗰住客落到樓下大堂指住個保安屌媽拆蟹,之後就投訴保安的嗰日開始,嗰刻開始屋苑就已經唔安全。

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2021-10-18 01:20 PM 發表

有冇報警?

咁猖狂? 報警冚佢地檔口啦

證明管理質素很差

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2021-10-18 01:20 PM 發表

派傳單啫,有乜唔安全。傳單會食咗你?

引用:

撈世界艱難,外賣仔身兼兩職啫。

扮順X速遞、foodxxxx外賣員、PCC W 寬頻接駁(維修)員,以上呢三種係最多假冒嚟走粉、私煙嘅,可以安全遊走各大廈、住宅、商廈。

冇野做,做扒仔好

派傳單好過踩線爆格啦。最多咪掉咗張紙囉

通常公屋,居屋,唐樓才咁差。

稍為似樣屋苑不會咁。

引用:
原帖由 花生可可番茄醬 於 2021-10-18 05:39 PM 發表

通常公屋,居屋,唐樓才咁差。

稍為似樣屋苑不會咁。
實係公屋啦,呢D地下賭場最歡迎D屋邨C9,同埋遊手好閒嘅廢佬。

提示:支持鍵盤翻頁左 右