• 瀏覽: 7,700
  • 回覆: 59
  • 追帖: 1
今日打算walkin食譚仔。。。發覺有部㩒飛機。。。㩒飛等位等左十分幾鐘都係叫得一次位。。。而就咁睇裡面d位好多冇人係未執枱。。。我一條友去食都要等咁耐。。。最後走左。。。總結係譚仔有客但人手不足。。。呢點絕對影響盈利能力。。。怪唔得股價日日跌

股神
熱賣及精選
咁無耐性,唔怪得你一日轉幾次牛熊

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-10-16 12:05 PM 發表

今日打算walkin食譚仔。。。發覺有部㩒飛機。。。㩒飛等位等左十分幾鐘都係叫得一次位。。。而就咁睇裡面d位好多冇人係未執枱。。。我一條友去食都要等咁耐。。。最後走左。。。總結係譚仔有客但人手不足。。。呢點絕對影響盈利能力。。。怪唔得股價日日跌
但佢外賣勁

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-10-16 12:05 PM 發表

你有無同d姐姐好好溝通,d姐姐見你咁可愛,應該會立即執枱俾你

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-10-16 12:07 PM 發表

咁無耐性,唔怪得你一日轉幾次牛熊
明明好多吉位唔明等咩。。。

引用:

幾時出星期五賽後報告和星期一預測

引用:
原帖由 manmas88 於 2021-10-16 12:12 PM 發表

幾時出星期五賽後報告和星期一預測
聽日先出

引用:
原帖由 manmas88 於 2021-10-16 12:11 PM 發表

你有無同d姐姐好好溝通,d姐姐見你咁可愛,應該會立即執枱俾你
見D姐姐都幾慘左騰右騰。。。其實轉用電子落單咪唔洗走咁多轉

自助執枱

36億 跌到20億可以諗下

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-10-16 12:16 PM 發表

佢份menu吾複雜,轉用電子落單都方便

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-10-16 12:14 PM 發表

聽日先出
有冇過夜牛熊

得幾個碗執都咁慢,啲譚仔阿姐真

引用:

你條燈神睇跌, 即係。。。。 不過呢隻真係廢股

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-10-16 12:16 PM 發表

輸咁多錢, 仲有錢出街食? 食二手米線就有你份

提示:支持鍵盤翻頁左 右