• 瀏覽: 4,175
  • 回覆: 47
  • 追帖: 1
https://m.youtube.com/watch?v=zXUG175Mwp8

利申冇參加過佢啲班
不過YouTube 睇到佢分析
將每一區嘅放盤同埋成交做一個比較

明顯土瓜灣,荃灣西, 荃景圍 ,四小龍, 九龍灣, 調景嶺
啲樓盤去得快啲
相反康城, 啟德新區, 屯門碼頭 就進入香討影片區

熱賣及精選
樓主你竟然發放康城, 啟德新區之 不利消息?

條友啲分析唔掂!

呢個證明,有新盤地區,二手成交...
熟區嘅成交...

流通咁差買黎嘥氣
因為D人嘅接受程度好X慢,好似四小咁已經十幾廿年先普遍受認同

愈cheap愈好

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-10-16 10:41 AM 發表

愈cheap愈好
師兄要驗眼喎

引用:
原帖由 yee8688 於 2021-10-16 03:22 AM 發表

條友啲分析唔掂!
條友根本on99,話長沙灣冇配套,弱能智

十八區唔包港島, 今日大嶼?

引用:
原帖由 IAmChauNg 於 2021-10-16 02:42 AM 發表

https://m.youtube.com/watch?v=zXUG175Mwp8

利申冇參加過佢啲班
不過YouTube 睇到佢分析
將每一區嘅放盤同埋成交做一個比較

明顯土瓜灣,荃灣西, 荃景圍 ,四小龍, 九龍灣, 調景嶺
啲樓盤去得快啲
相反康城, 啟德新區, 屯門碼頭 就
好明顯!康城和啟德的業主都企硬!原因咪就係等基建配套呢!

諗sir個樣是否應稱為諗樣?

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-16 11:36 AM 發表

好明顯!康城和啟德的業主都企硬!原因咪就係等基建配套呢!
係咪業主企硬喺以上數據就睇唔到
但康城同埋啟德放盤多, 成交少
就係鐵一般嘅事實

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-10-16 10:41 AM 發表

愈cheap愈好
所以荃灣中心荃景圍嗰度成好多

本人半年前入左荃灣城市廣場千色店樓上,大三房套,32年樓,滿3年后應唔應該換荃灣西三房?前景會唔會好啲?

引用:
原帖由 黑頭山 於 2021-10-16 05:51 PM 發表

本人半年前入左荃灣城市廣場千色店樓上,大三房套,32年樓,滿3年后應唔應該換荃灣西三房?前景會唔會好啲?
應該會

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]