• 瀏覽: 15,361
  • 回覆: 89
+2
yC 又話巧多人排隊
日日跌係咪做廢譚

引用:
原帖由 gogoaway 於 2021-10-15 08:09 PM 發表
yC 又話巧多人排隊
日日跌係咪做廢譚
yc既能力只係排隊
錢?咪玩啦 綜援果度都未出糧

引用:
原帖由 金力威 於 2021-10-15 04:49 PM 發表
請個人妖賣廣告 唔男唔女既股靚極有限
其實好蠢。
你揾一D認定藍或黃嘅藝人賣廣告,即係主動放棄另一邊客源,咁點解唔揾D中間嘅呢?
好似, 我係又一城買電器,以前會去豐x,但消費卷時見到門口個大人形公仔,基本上我係唔憎佢嘅, 但不期然就去咗隔離百X匯買, 如果唔係嗰個公仔, 我諗我會好似以前咁去豐x買。
係幾幼稚嘅, 但就係冇得解釋……

入其他

聽日去食

引用:
原帖由 ultane 於 2021-10-15 09:11 PM 發表

其實好蠢。
你揾一D認定藍或黃嘅藝人賣廣告,即係主動放棄另一邊客源,咁點解唔揾D中間嘅呢?
好似, 我係又一城買電器,以前會去豐x,但消費卷時見到門口個大人形公仔,基本上我係唔憎佢嘅, 但不期然就去咗隔離百X匯買, 如果唔係嗰個仔, 我諗我會好似以前咁去豐x買。
係幾幼稚嘅, 但就係冇得解釋……
完全正確
我都係咁 一見到條賊頭就轉去第度買

引用:
原帖由 金力威 於 2021-10-15 04:49 PM 發表
慘仔高峰期
響黑暴、美肺賣盤前

引用:
原帖由 estateman 於 2021-10-15 09:32 PM 發表

慘仔高峰期
響黑暴、美肺賣盤前
今次真係慘仔喇

老千股

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-10-15 05:41 PM 發表
呢d股上親市食物quality轉差
已經好差,好難再差。

引用:
三哥好食過譚仔好多
湯底冇咁多味精 講湯底屌打譚仔 餸又多選擇
又有木耳絲又有魚腩 啲雞肉又靚啲
最緊要係有得轉薯粉!
不過佢而家個股價真係唔值30幾億市值

引用:
原帖由 金力威 於 2021-10-15 09:34 PM 發表

今次真係慘仔喇
你睇碎華就知乜事

引用:
原帖由 忙着發財 於 2021-10-15 06:02 PM 發表
有冇人知係未未上市蘿蔔頭收購咗?
年收13億

日本丸龜製麵母企先後收購三哥56間「三哥」及52間「譚仔」,才終於重組。

譚仔上市|長沙灣小店、兄弟分家到丸龜收購 年收13億進駐海港城
https://www.hk01.com/社會新聞/613086/譚仔上市-長沙灣小店-兄弟分家到丸龜收購-年收13億進駐海港城

🙏🙏🙏

未怕過,有人收緊貨

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]