• 瀏覽: 2,921
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
尚珒溋嘉峯匯往地鐵站的道路配套完成未?

https://www.youtube.com/watch?v=Rzmw8bRjlFA進入香討影片區

熱賣及精選
引用:
原帖由 ABSABSABS 於 2021-10-13 02:28 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=Rzmw8bRjlFA
開荒牛,沙塵滾滾預左啦

引用:
原帖由 onlee2004 於 2021-10-13 02:31 PM 發表

開荒牛,沙塵滾滾預左啦
Agree

引用:
原帖由 ABSABSABS 於 2021-10-13 03:08 PM 發表

Agree
吹到咁大實多數係AA或打手

引用:
原帖由 ABSABSABS 於 2021-10-13 02:28 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=Rzmw8bRjlFA
其實河西去D出口真係最多1至5分鐘路程
可惜胡說樓巿竟然把Monaco的交通評分去1分 (最低 1至5分 最高)
真係好偏頗!

5分鐘到地鐵站都叫遠

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-13 05:00 PM 發表

可惜胡說樓巿竟然把Monaco的交通評分去1分 (最低 1至5分 最高)
真係好偏頗!
那個胡生離開了有線後,可能為了生計,所以講跨張d,期望就多人看,多d人回應😅
Monaco 交通得1分?笑左😂

引用:
原帖由 ABSABSABS 於 2021-10-13 07:53 PM 發表

那個胡生離開了有線後,可能為了生計,所以講跨張d,期望就多人看,多d人回應😅
Monaco 交通得1分?笑左😂
先不論是否咁近港鐵站
單單啟德位於巿區核心位置,真係行去九龍灣返工都仲得

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-13 08:00 PM 發表

先不論是否咁近港鐵站
單單啟德位於巿區核心位置,真係行去九龍灣返工都仲得
所以有時要多d分享啟德的好,因為香港有太多 haters, 胡說八道,唱衰人地,誤導別人,😇

引用:
原帖由 ABSABSABS 於 2021-10-13 08:04 PM 發表

所以有時要多d分享啟德的好,因為香港有太多 haters, 胡說八道,唱衰人地,誤導別人,😇
yes. 真心支持無收錢去唱好或唱衰的channel

引用:
原帖由 ABSABSABS 於 2021-10-13 08:04 PM 發表

你話咩KOL敢講呢返說話
3至5分鐘到地鐵站=唔算近

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-13 05:00 PM 發表

真係好偏頗!
12754451 12754452

5分鐘到地鐵站都叫遠
其實唔關偏唔偏頗事
事實係佢根本冇做好research就出片
而好多人都因為佢既誤導, 仲相信緊左岸區新樓群離地鐵站好遠

引用:
原帖由 funnyboy0913 於 2021-10-13 10:05 PM 發表

其實唔關偏唔偏頗事
事實係佢根本冇做好research就出片
而好多人都因為佢既誤導, 仲相信緊左岸區新樓群離地鐵站好遠

唔明點解佢咁講完
竟然無人覺得佢誤導呢

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-13 09:02 PM 發表

12754531 12754532

你話咩KOL敢講呢返說話
3至5分鐘到地鐵站=唔算近
謝謝你,師兄!
三至五分鐘到mtr叫遠? 😂
如果我住九龍站或奧運站屋苑,行去地鐵站都最少5至8分鐘,所以那個胡國威先生要做好d功課,其實我都是看他的有線節目大,他有一定影響力,所以有很多人信。雖然我不是 Monaco 業主,但我都希望大家網友不要誤解Monaco, 它絕對是啟德其中一個好成員😁
希望看到

引用:
原帖由 ABSABSABS 於 2021-10-14 08:54 AM 發表

謝謝你,師兄!
三至五分鐘到mtr叫遠? 😂
如果我住九龍站或奧運站屋苑,行去地鐵站都最少5至8分鐘,所以那個胡國威先生要做好d功課,其實我都是看他的有線節目大,他有一定影響力,所以有很多人信。雖然我不是 Monaco 業主,但我都希望大家網友不要誤解Monaco, 它絕對是啟德其中一個好成員😁
希望看到
佢的觀點一直都無離開這個準則,結果所有樓都唔好!
1)巿區樓就週圍係樓,樓下係舊區,又呎價貴又細
2)新界樓就離巿區返工車程遠,週邊有大量供應,配套未完備

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-10-14 09:16 AM 發表

佢的觀點一直都無離開這個準則,結果所有樓都唔好!
1)巿區樓就週圍係樓,樓下係舊區,又呎價貴又細
2)新界樓就離巿區返工車程遠,週邊有大量供應,配套未完備
哈,希望胡先生日日多做功課,不再 陳腔濫調😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]