• 瀏覽: 6,782
  • 回覆: 103
而家買股票都係上網電腦買架啦
又唔見donki hktv mall 唔接網上生意
港交所係咪on9

熱賣及精選
你可以上網買

香港股市不嬲on 99...打風等於上唔到網trade咁

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-10-13 10:36 AM 發表

港交所係咪on9
咪就係!根本全電腦化根本可以全年無休24小時不停運作!!!
係都要搞小動作:競價時段、中午食飯、假期休息、打風停市⋯⋯呢D多餘屎忽嘢!!!

引用:
原帖由 chocolate321 於 2021-10-13 10:53 AM 發表

你可以上網買
你唔係上網買賣咩?乜港股可以去港交所實體現場排隊買賣嘅咩?

呢個好問題 其實唔駛停

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2021-10-13 11:39 AM 發表

你唔係上網買賣咩?乜港股可以去港交所實體現場排隊買賣嘅咩?
上網買A股, 日股, 台股......

引用:
原帖由 chocolate321 於 2021-10-13 11:50 AM 發表

上網買A股, 日股, 台股......
人哋要買賣港股你就叫人買A股日股台股!!!即係人家想買件恤衫著你就叫人買條裙,痴線佬發神經咩!!!?

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2021-10-13 11:53 AM 發表

人哋要買賣港股你就叫人買A股日股台股!!!即係人家想買件恤衫著你就叫人買條裙,痴線佬發神經咩!!!?
咁你咁叻唔叫天文台除風球囉, 多9魚

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2021-10-13 11:42 AM 發表

呢個好問題 其實唔駛停
7/24 全年無休隨時隨地任你買賣先係㗎嘛!!

你去其他地方睇吓, 如果當地出現天然災害, 使吾使停市?
香港一向都係靚仔黎......跟人走

因為落後...用返幾十年前個樣野緊係咁啦
幾十年前冇人返銀行..冇心聽電話邊個幫你買...
即係要停止.. 但而家個個自己落盤佢仲唔改變...

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2021-10-13 10:36 AM 發表

港交所係咪on9
【打風黑雨】港交所歐冠昇探討惡劣天氣開市 認為可參考在家工作經驗(附短片)
https://inews.hket.com/article/3010921?r=cpstni
無做嘢

引用:
原帖由 manhoman 於 2021-10-13 11:58 AM 發表

因為落後...用返幾十年前個樣野緊係咁啦
幾十年前冇人返銀行..冇心聽電話邊個幫你買...
即係要停止.. 但而家個個自己落盤佢仲唔改變...
【打風黑雨】港交所歐冠昇探討惡劣天氣開市 認為可參考在家工作經驗(附短片)
https://inews.hket.com/article/3010921?r=cpstni
無做野

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]