• 瀏覽: 9,341
  • 回覆: 187
  • 追帖: 2
d藥廠又話有效防變種,家下從香港d輸入個案睇,有效率不足20%
睇怕都幾難開到關……

熱賣及精選
引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-10-11 06:54 PM 發表

d藥廠又話有效防變種,家下從香港d輸入個案睇,有效率不足20%
睇怕都幾難開到關……

12749183 12749184
妖, 改左啦, 唔再係防止中招, 宜家疫苗既作用改左變成減少重症

下次唔好再咁柒跟貼D, ok?

老老實實, 點先為之重症? 入ICU定係是但咳2下都算? 有冇人知

龍門不斷搬, 但無人問點解

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-10-11 06:54 PM 發表

睇怕都幾難開到關……

12749183 12749184
有效率定義係點.........其實

就咁睇好似係有效地...........中招

之前啲傳媒,
不斷分化 科興,mRNA ,
現在唔攪分化了!

all rubbish, o甘易咩

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-10-11 08:38 PM 發表

有效率定義係點.........其實

就咁睇好似係有效地...........中招
香港d輸入個案件件都打兩劑
政府家下話向80%接踵率進發,但係到左之後可能又改要100%

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2021-10-11 08:40 PM 發表

之前啲傳媒,
不斷分化 科興,mRNA ,
現在唔攪分化了!
分條毛……兩隻都無效

引用:
原帖由 持燈聖者 於 2021-10-11 08:34 PM 發表

妖, 改左啦, 唔再係防止中招, 宜家疫苗既作用改左變成減少重症

下次唔好再咁柒跟貼D, ok?

老老實實, 點先為之重症? 入ICU定係是但咳2下都算? 有冇人知
講就信 數據呢

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-10-11 08:44 PM 發表

香港d輸入個案件件都打兩劑
政府家下話向80%接踵率進發,但係到左之後可能又改要100%
其實如果疫苗係有效, 流感一早絕左種.

人類咁多年唯一戰勝既病毒係得天花一隻.....因為天花係DNA病毒結構穏定唔會變種, RNA病毒係人類歷史上係無戰勝既案例

直情係世紀大騙局 流感當絕症 夠哂白痴

引用:
原帖由 持燈聖者 於 2021-10-11 08:51 PM 發表

其實如果疫苗係有效, 流感一早絕左種.

人類咁多年唯一戰勝既病毒係得天花一隻.....因為天花係DNA病毒結構穏定唔會變種, RNA病毒係人類歷史上係無戰勝既案例
今獲d藥廠賺到笑啦 仲想逼打第三針

但仲係講到好有效

無敵伏必泰

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]