• 瀏覽: 1,554
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
熱賣及精選
我封盤再加500萬先賣

引用:
原帖由 江湖橙色的才藝 於 2021-10-6 11:41 AM 發表

我封盤再加500萬先賣
新界北大開發,圍村盤菜會缺盤,加500萬賣盤菜?

淡淡及有心人發放虛假訊息話中央打壓樓價, 陷中央於不義

引用:
原帖由 michael 於 2021-10-6 11:54 AM 發表

淡淡及有心人發放虛假訊息話中央打壓樓價, 陷中央於不義
中央使鬼打壓呀,係業主自己見勢色唔對就做野㗎啦,無人唔俾你strong hold 呀

呢條公屋仔嬲到震

引用:
原帖由 屠宰場 於 2021-10-6 11:58 AM 發表

中央使鬼打壓呀,係業主自己見勢色唔對就做野㗎啦,無人唔俾你strong hold 呀
咪喺,喺D驚青騰雞業主先平賣啫,香討業主話加價500萬先賣啦.

引用:
原帖由 負資產BBQ1 於 2021-10-6 11:35 AM 發表

各位AA是不是準備把一個好快落台嘅女人嘅幻想,作幾句放上香討氹儍仔開單呢?北部都會區喎,食屎啦!下一屆政府睬你都傻,現在唯一目標是配合中央打冧樓價。
Aa : 酒呀!!!

引用:
原帖由 負資產BBQ1 於 2021-10-6 01:06 PM 發表

AA只會叫你買,唔會叫你走的!
有單開唔開?

引用:
原帖由 負資產BBQ1 於 2021-10-6 11:35 AM 發表

各位AA是不是準備把一個好快落台嘅女人嘅幻想,作幾句放上香討氹儍仔開單呢?北部都會區喎,食屎啦!下一屆政府睬你都傻,現在唯一目標是配合中央打冧樓價。
梗係阿爺ok 先出尼份施政報告架啦,你唔係唔識嘛?
而家似乎係你唔服,想同阿爺同特區政府作對多啲喎

引用:

已經C a L L  a a 按舊價再落多20%,務求要盡快沽出

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]