• 瀏覽: 35,756
  • 回覆: 259
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 wkkenneth 於 2021-9-26 09:41 AM 發表

10手

熱賣及精選
引用:
原帖由 晚間狂野 於 2021-9-26 12:48 AM 發表

日日有人沽空,怕就放曬佢啦,肯定未跌完,阿里要等信號先可以升。
真係怕, 我$238 1000股上星期已經放晒轉晒賭股~

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-9-25 07:23 PM 發表

應該少d人高位快手..巴巴就唔同啦..d人吹到巴巴係股王,250蚊都大把人話平,點知而家大戶要錢唔要貨係咁沽
我朋友3xx入快手,而我200入巴巴,又唔係多錢擺下囉

幾多人?
應該有好多

引用:
原帖由 炎夏懷舊的流彈 於 2021-9-26 09:28 AM 發表

買得多唔多?
有2手,不算多

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-9-25 06:56 PM 發表

20x果陣已經個個話平,到跌穿200果陣好多人話訓身去買,想知有幾多人係190-210手持重貨?
181,1千股,等135再加。

引用:
原帖由 隔夜夜裙 於 2021-9-25 11:43 PM 發表

那麼現在應該掃貨?
要閒錢可以掃。3年內遲早回300

引用:
原帖由 京都花見 於 2021-9-26 12:22 AM 發表

搬股來香港未必系為沽貨,應該系為滿足港股通開通的條件同埋減少美股被退市的風險。由於涉及轉倉貨量龐大所以引發空軍趁機。高位買的話耐心持有就可以了。11月財報之後會開始向上,未來阿里會升到類似亞馬遜的價錢。不過要耐心持有10年. 阿里兩個新業務將成為未來的增長引擎1.電商扶貧食物銀行,參照中國貧困人口人手一個淘寶賬號免費接收扶貧食物資助,未來脫貧人口在淘寶上的留存將大大助力GMV成倍增長。2.科技助力 ...
亞馬遜有些誇張,3000蚊?10年很難哦。。

引用:
原帖由 晚間狂野 於 2021-9-26 12:48 AM 發表

日日有人沽空,怕就放曬佢啦,肯定未跌完,阿里要等信號先可以升。
不知今年螞蟻會不會重新上市

鬼老等住沽貨,有排跌

廢巴由6萬5千市值,縮到快穿3萬億,財富 嚴重蒸發,
連 老懵董ipo價都做埋大蟹,反而佢沽哂咗自己袓業東方海外升咗幾倍,比祖先知道 條敗家仔, 即刻有棺材彈出黎

$176, $190 同$244各有1手

重貨平均$219

145入咗一注

傷口灑鹽

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]