• 瀏覽: 13,923
  • 回覆: 114
  • 追帖: 2
無錯,咁嘅市都仲玩,其實同買大小一樣,輸嘅機會大過一半

熱賣及精選
引用:
原帖由 hkcityu 於 2021-9-24 08:44 PM 發表

其他大部份真香港公司股無跌,我睇緊幾隻想佢跌先入貨,但死都唔跌,我手上有幾隻股,跌1,2%已經好耐,一直上上落落,又唔升,又唔比我溝貨,好悶,跌既黎黎去去得果幾隻大陸神股,係要入呢啲神股,蝕又係抵死
擁抱大中華嘛

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-9-24 04:46 PM 發表

mpf港股, 臨老過唔到世,等跳樓
你係買咗香港上市嘅大陸股,唔係港股

引用:
原帖由 AustinMartin 於 2021-9-24 05:05 PM 發表

今日早上升過100, 美股+500, 日經+600, 台灣+180, 印度越南泰國以色列全世界都升

諗住港股做返好半日...
開市衝一下, 急回+0橫行大半日
轉個頭-400眼都凸9埋

咁垃圾嘅9使市槍斃執Q咗佢咪阻住地球發展喇, 死開喇香港股票垃圾市場!
依家香港股票等同大陸股一樣垃圾,只跟大陸,已經同世界格絕

自從7月監管俾佢玩全部止蝕後,改逢高沽,見人就講唔好買港股,買就買落,政治方向都轉變埋

引用:
原帖由 AustinMartin 於 2021-9-24 04:42 PM 發表

大多數人入場都係正股, 日日跌真頂唔順...

咁可以買熊沽輪㗎!

好似噚日一開+650, 乜熊都死... 大戶神技向下炒不斷挾熊, 千王之王...

咁嘅市仲開嚟做乜, 執Q咗佢算把喇...
非常認同

引用:
原帖由 只貓扑緊我細妹 於 2021-9-24 04:56 PM 發表

老千全部都係老千
大陸老千

引用:
原帖由 AustinMartin 於 2021-9-24 05:05 PM 發表

今日早上升過100, 美股+500, 日經+600, 台灣+180, 印度越南泰國以色列全世界都升

諗住港股做返好半日...
開市衝一下, 急回+0橫行大半日
轉個頭-400眼都凸9埋

咁垃圾嘅9使市槍斃執Q咗佢咪阻住地球發展喇, 死開喇香港股票垃圾市場!
絕對正確

引用:
原帖由 happyday8788 於 2021-9-24 07:49 PM 發表

一早轉過去美, 日股啦, 我呢個禮拜初轉美, 日, 食正個反彈價, 今日走人.
呢個轉夠cover我上個禮拜中伏港囡MPF,   夠賺有突
聰明人

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-9-24 08:25 PM 發表

中資股係淡友樂園
係大陸老千股市集中營

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2021-9-24 16:47 發表

尋朝之上升裂口補哂,又未穿二四零
舒服到呢
今晚穿一穿 大戶會唔會好心做底呢

引用:
原帖由 parrot133 於 2021-9-24 08:55 PM 發表

你係買咗香港上市嘅大陸股,唔係港股
係大陸老千股

乜港通 物港通 全部都係收割 為香港好 笑死朕

衹有淡狗贏 日日沽空 淨隻平保巳經贏到嘔

引用:
原帖由 14538861 於 2021-9-24 09:18 PM 發表

今晚穿一穿 大戶會唔會好心做底呢
吾再穿返落廿三就走在正軌中

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]